2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من خیللی کم  داشتم که اونم شاید دو هفته ام نشد ولی چندروزه بی اشتها شدم

مباركه پسملي نازت🥰ميگم از علائم بارداري پسر ميگي و ويارهات؟من تو ١٨هفته ام ولي نميدونم فعلا ني ني چيه؟

من کلا از اول این انتقال امیدی ب مثبت بودن نداشتم..نمیدونم چرا.شاید چون دفعه قبلم منفی شد

الانم منفی شدین ؟ 

منم بار دومم هست نمیدونم چرا امیدی ندارم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شنیدم خامشو نخوری.باید تو سوپ بریزی یا کلا بپزه و بخوری

باشه عزیزم چشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه تسه انجام نداد ، نمونه گرفتن ، شش ماهم دارو مصرف کرد هیچ تغییری نکرد ، فقط پولمونو حروم کردیم ، م ...

انشالله ایندفعه نتیجه میگیری عزیزم ،موفق باشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها جوانه گندم وماش بخوریم مشکلی نیست؟ یا نخورم؟

عزیزم خوردن جوانه های خام تو بارداری ممنوعه

10 دقیقه بریز تو آب جوش بعد آبکش کن بخور

چون تحت رطوبت به وجود میان ممکنه حامل میکروب باشن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام  من دو قلو باردارم فردا ۷ هفته میشم ولی الان خون دیدم ب اندازه یه بند انگشت هم لخته دفع ...

عزیزدلم 90%بچه ها مشکل شمارو دارن باور کن

چرا انقد خودتو اذیت میکنی اول تماس بگیر با مرکز قطعا دوز پروژسترونتو زیاد میکنن که ترحیحا اگه آمپول نداری حتما آمپول بزن که سریع تر جواب میده بعدم احتمالا اگه انوکسا یا آسپرین داری اونارو قطع میکنن زیر پاهات بالش بذار و استراحت کن فقط برای سرویس ببند شو فعلا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم شما چند تا براتون انتقال دادن

دوتا ، دومرحله ای انتقال دادن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم من خیلی از دوستان رو نیدونم هم خونه شون طبقه 3-4 بوده هم محل کار آسانسور نداشته و سر کارم رفته ...

ممنونم عزیزم از پاسختون

سعی میکنم رعایت کنم امیدوارم انتقال به چهارشنبه بخوره که پنجشنبه و جمعه خونه باشم ولی در عیر اینصورت باید برم شرکت یا نهایتا یک روز هم فردای انتقال خونه باشم 

الانم منفی شدین ؟  منم بار دومم هست نمیدونم چرا امیدی ندارم

نه باید پنجشنبه ازمایش بدم..ولی بی بی چکام منفیه..امیدیم ندارم مثبت بشه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
تا زینبی جون بیاد من تجربه خودمو بهت بگم😅 بین استراحت اصلا اصلا از نظر علمی ثابت نشده، میتونی مقال ...

ای جان عزیزم خداروشکر که مثبت شدید

منم خیلی شلوغ هستم و مسوولیت زیادی تو شرکت دارم نمیتونم نرم ونهایتا یک روز فردای انتقال میخوام خونه باشم و بعد برم.همین که از نظره علمی ثابت نشده خیالم راحت شد.حالا سعی میکنم از آسانسور استفاده کنم 

یعنی کسی اینجا نبود بدون هماتوم لکه قهوه ای داشته باشه؟؟؟

عزیزم من لک قهوه ای داشتم بدون هماتوم و طبیعی بود چون گردش خون افزایش پیدامیکنه و واژن ولثه و بینی حساس میشن و به راحتی خونریزی میکنن

و خدایی که در این نزدیکیست