2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
حداقل سعی کن این دو هفته رو با آسانسور بری خب مگه چه اشکالی داره دو سه تا ماسک بزن پله بالا پایین کر ...

من الان هم دوتا ماسك ميزنم واكسن هم دو دوز مدرنا زدم ولي بازم نگرانم.اين موضوع پله رو دكترها ميگن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجب خراش سرپایی اندومتر روز دوم پریودی اطلاعات دارین؟به اندازه هیستروسکوپی و خراشش تاثیر گذار هست؟ک ...

عزیز جان این خراش اندومترو و هیسترو قبل انتقال برای چی هست ؟ آخه اندومترم نازک هست منم میخام ماه بعد انتقال بدم 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
بعد هم پروژسترون و استرادیول و هپارین و اسپرین 

ممنون عزیزم انشاالله بزودی صدای قلب نی نی رو بشنوی 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
[QUOTE=214549035]بعدشم گفت هر چی دیرتر پریود بشی خیلی برای کیستم بهتره منم سپردم به خودش خیلی برام د ...

نه عزیزم باردار نیستم من آمپول میکرورلین زدم گلم یائسگی موقت میاره. یه بارم بی بی زدم. انشالله بی بی مثبت روزی خودت و من و همه منتظرا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

خانما لطفااا راهنمایی کنید من هفته هفت و سه روز رفتم سونو قلب میگفت تشکیل شد هماتوم این چیزا نداشتم ولی لکه بینی قهوه ای دارم با اونک امپول پروژسترون هم میزنم علت چیه کسی مثل من بوده لطفااااا راهنمایی کنید

بچه ها میشه منو راهنمایی کنید  من الان دو روزه انوکسا و اسپرینم رو قطع کردم  ولی چون دکت ...

چرا قطع کرده منم انوکسا رو تا ۱۹ هفتگی میزدم اسپرین هم دکتر گفته ۳۶ هفته باید بخورم با اینکه مشکل غلظت خون ندارم اخه اینها واسه خونرسانی به جنین خوبه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
۱۲هفته و۵روز

حتما اشتباه کرده سونوگراف آخر

آی وی اف صد در صدهد

تعیین جنسیت منو آزمایشگاه مندل انجام داد شما که تهرانی میدونی که چقدر معروفه مندله من ده ملیون پول دادم ینی میشه اشتباه کنن با وجود این همه حساسیت🙄

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...