2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ستاره جونم. زایمانم عالی بود خداروشکر راضی بودم. بچه ها اره شیر میخورن ۷ روز اول شیر خودمو دادم ...

عزیزم مبارک باشه 

خداروشکر زایمانت خوب بود 

برای ماهایی که تازه اول راهیم موقع شیردادن دعا کن مامانی جونی 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

قربونت مهربون. یعنی ۶ روز اول برام وحشتناک سخت بود منو‌مامانم و شوهرم اصلا حریفشون نمیشدیم دوتایی با ...

وای خدا😍

خدا نگهدارشون باشه

باز خداروشکر که مادرت بود این چند روز

منکه از اول باید رو پا خودم وایسم🤕

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مبارك باشه🙏🏽🙏🏽😍😍 من ماه اينده انتقال دارم. به نظرتون ميتونم الان بوتاكس كنم؟؟؟

اطلاعی ندارم عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم،،خداروشکر والا منم بارداریه اولم هستش زیاد نمیدونم،،شاید نی نی جابجا میشه که هردو طرف تک ...

ممنون عزیزم، خودم میگم شاید افقی باشه دستاش یه سمتن پاهاش یه سمت😆

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
اخه میدونی عزیزم میگن بچه دوم زودتر تکون میخوره بعد من علایم حاملگیم دلدرد و اینام کلا رفته رفته واس ...

من بارداریم با دخترخاله همسرم یکی و اون بچه دومشه

من از ۱۶ هفته حرکاتشونو حس کردم ولی اون از ۲۲ هفته تازه حس کرد اونم میگفت کم

راجب خراش سرپایی اندومتر روز دوم پریودی اطلاعات دارین؟به اندازه هیستروسکوپی و خراشش تاثیر گذار هست؟کدوم بهتره انجام بدیم ماه بعد انتقال دارم

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
یعنی از چندهفته متوجه شدی عزیزم جفتت خلیفه؟؟؟

راستش من بچه اولمو ۱۴ هفته حس کردم ولی اینیکی رو دیرتر شایر اخر ۱۵،اونم نه به راحتی ،طاق باز دراز میکشیدم دست میزاشتم قسمت پایین شکمم و کلی تمرکز میکردم یه نبض احساس میکردم ،تازه چند روزه ک تو حالت نشسته یه نبضی احساس میکنم، جفتمم خلفیه،من دو هفته از شما جلوترم

نگران نباش احتمالا بچت پسره

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام عزیزمممم😍 فدات خواستم پیامت بدم گفتم نمیشناسی منو ممنونم عزیزم انشاالله خدا به زودی زود تو ه ...

مگه میشه نشناسمت عزیزم 

من چقدر اون موقع برات ناراحت شدم، همیشه تو. ذهنم بودی،  انشالله خدا گل دخترتو برات نگهداره و بقیه بارداری به سلامت بگذرونی گلم 😍

منم دوست دارم آزمایش ایمنی انعقادی برم بدم،  اگه دکتر باهام کنار بیاد و برام بنویسه،  چون دوست دارم اگه مشکلی ندارم الکی دارو مصرف نکنم،  درصورتی که دکتر گفت نیازی نیست،  برای انتقال بعدی از اول دارو بهت میدم 😕

برام دعا کن،  فعلا نمیدونم چه تصمیمی میخوام بگیرم 😓

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون عزیزم چند سال قبل که عکس انداخته بودم همه چیز اوکی بود ولی چند ماه قبل که دوباره عکس گرفتن گفت ...

ببین تو عکس لوله هیدرو مشخصه

اون مایع حاجب ازش رد میشه منتها لوله خیلی تپل شده و دیگه یه خط باریک نیست

بسته بودن لوله ممکنه مثلا از چسبندگی باشه

سلام عزیزمممم😍 فدات خواستم پیامت بدم گفتم نمیشناسی منو ممنونم عزیزم انشاالله خدا به زودی زود تو ه ...

راستی عزیزم اگه میشه بگو هزینه آزمایش چقدر شد؟ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم