2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه نشناسمت عزیزم  من چقدر اون موقع برات ناراحت شدم، همیشه تو. ذهنم بودی،  انشالله خ ...

اره تو اون تایم اکثرا مثبت شدن و من و یک نفر دیگه منفی شدیم

عزیزم دوقلو باردارم یه دختر و یه پسر

ولی آزمایش بده ضرر نداره 

من چسب جنین هم روز انتقال به بازوم زدن

انشاالله که به زودی مامان میشی خیالت راحت😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
قربونت مهربون. یعنی ۶ روز اول برام وحشتناک سخت بود منو‌مامانم و شوهرم اصلا حریفشون نمیشدیم دوتایی با ...

خدایا شکرت خداکنه مال منم دوقلو باشن واسم دعاکن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
راستی عزیزم اگه میشه بگو هزینه آزمایش چقدر شد؟ 

من اردیبهشت ازمایش دادم 

همه فاکتورارو ننوشت 

مهم هارو نوشت نمیدونم چیا بود ولی با بیمه تامین اجتماعی شد۱۷۰۰

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مامان گلایی که استرادیول مصرف میکردین از چندهفتگی دکترتون قطعش کرد؟

از بعد سونوی قلب گفت کم کم قطع کنم

یهو قطع نکردم

اره تو اون تایم اکثرا مثبت شدن و من و یک نفر دیگه منفی شدیم عزیزم دوقلو باردارم یه دختر و یه پسر و ...

الهییییی عزیزم 

خدا نگهدارشون باشه 

به خدا انقدر برات خوشحال شدم که نگووووو

تروخدا برای منم خیلی دعا کن 

به نظر من منفی بشه بهتر از اینه که سقط بشه،  من بعد سقطم خیلی حساس شدم😕

باشه اندفعه منم میگم برام چسب بزنن 

والا این دکتر که دیدی،  بهشون یکاری میگی انجام بده،  انگار داری بهشون فوهش میدی 😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام بچه ها من فرداصبح انتقالمه..اولا التماس دعا دوما شما بعدانتقال کی رفتین سرکار مثلا من شنبه برم ...

منم دقیقا دوشنبه انتقال دادم، شنبه رفتم سرکار😊

ایشالا نی نی ها محکم بچسبن به دل مامانشون😍

من اردیبهشت ازمایش دادم  همه فاکتورارو ننوشت  مهم هارو نوشت نمیدونم چیا بود ولی با بیمه ...

به خدا اگه دکتر برام بنویسه میرم،  بهتر از اینه که داروز اضافی موقع انتقال مصرف کنم 

یا حداقل میدونم مشکلم چیه،  متناسب با اون مشکل بهم دارو میده 

شما کیفیت جنینت چی بود که انتقال دادی مثبت شد؟ 

من ۲تاc و ۱دونه b دارم 

نمیدونم انتقال بدم یانه؟  خیلی سردرگمم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
از بعد سونوی قلب گفت کم کم قطع کنم یهو قطع نکردم

برامنم از هفته پیش کم کرد دیگه دیروز آخریشو خوردم امروز وارد یازده هفته شدم یه آن گفتم نکنه زود قطع کرده برام 

دوشنبه هفته پیش رفتم دکتر گفت از امروز ۳ روز دوتا بخور ۳ روز یکی بعدش قطع کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
برای منو کم کرده، الان یدونه دارم، احتمالا این هفته قطع کنه

چند هفته ای ققنوس جون؟

من امروز وارد ۱۱ هفته شدم دیروز آخریشو خوردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من فقط تا فردا باید بخورم 

برامنم دیروز آخریش بود که خوردم 

هفته پیش دوشنبه رفتم گفت از امروز ۳ روز ۲تا بخور ۳ روز بعدم ۱ دونه بخور بعد قطع کن کامل