2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چون فیلم ان تی هم الان فرستادم به دوستمون دکترزنانه گفت احتمالا پسره فیلمش واضحه نمیدونم امشب ...

نه تعیین جنسیت که اصلا اشتباه نمیکنه، تنها راه اینه که جنین دختر رو اشتباهی برات گذاشته باشن که اونم خیلیییییییی احتمالش کمه با توجه به سیستم آزمایشگاه، یک در میلیون نمیتونه اتفاق بیوفته

ببین من واقعا مطمئنم سونو اشتباه گفته

نه تعیین جنسیت که اصلا اشتباه نمیکنه، تنها راه اینه که جنین دختر رو اشتباهی برات گذاشته باشن که اونم ...

اخه من غربالگری رو پیش دکتر حمیدیان نسل امید رفتم میگن خیلی تشخیصش دقیقه دوتا۳۰دقیقه منون سونوگرافی کرد مگه میشه اشتباه کرده باشه اونم من که ای وی اف کردمو

من ادرسش رو نمیدونم

الان زنگ زدم جنین شناسی بهمن گفتم اینطورشده گفت۳درصد احتمال خطاداذه ولی بعید میدونم اون ۳درصد روهم‌میزاریم‌ برای خطای ژنتیکی 

حالا نمیدونم 

الان زنگ زدم جنین شناسی بهمن گفتم اینطورشده گفت۳درصد احتمال خطاداذه ولی بعید میدونم اون ۳درصد روهم‌م ...

عزیزم مطمئنم سونو اشتباه میکنه خیالت راحت مرکز  ابن سینا هم میگه ۵ درصد خطا داره اونو سونو هم مطمئن نبوده که 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اخه من غربالگری رو پیش دکتر حمیدیان نسل امید رفتم میگن خیلی تشخیصش دقیقه دوتا۳۰دقیقه منون سونوگرافی ...

نه اون دکترایی که کارشون غربالگریه، هم مهارت بیشتری دارن تو تشخیص، هم دستگاه دقیق تر دارن

اینی که رفتی به قول خودت درمانگاه سر کوچه بوده، اون تشخیص آپاندیس میده و سنگ کلیه و ... که خیلی تابلو تره، کارش غربال نیست که مهارت اش رو داشته باشه

بنابراین حتما غربال ات درست بوده، سونو دیروز اشتباه بوده

الان زنگ زدم جنین شناسی بهمن گفتم اینطورشده گفت۳درصد احتمال خطاداذه ولی بعید میدونم اون ۳درصد روهم‌م ...

به نظرم واقعا برو یه دکتر سونو دقیق انجام بده خیالت راحت شه، از این استرس هم راحت شی

[QUOTE=214549035]بعدشم گفت هر چی دیرتر پریود بشی خیلی برای کیستم بهتره منم سپردم به خودش خیلی برام دعا کن نیلدا جونم& ...[/QUOTE  

سلام عزیزم کاش  همین طور که منتظری یه روز بی بی بزنی ببینی دو خط پررنگ باشه خدا را چه دیدی عزیزم

سلام بچه ها منم رفتم سونو ضربان قلب داشتن برام دعا کنین که همه چی برام خوب پیش بده ایشالا قسمت هم ...

بسلامتی عزیزم ان شالله همه چیز به خوبی پیش میره نگران نباش  توکل به خدا لطفا مارو دعا کن   

والا من فقط وقتی سرویکسم 29 شد 1 ماه مطلق شدم بعد کارای خونه رو به غیر جارو زدن و کارایی که نیاز به ...

خداروشکر.منم توهفته ۲۳و۴روزم.میخواستم بدونم استراحت چقدبایدباشه.باماشین جایی برم مشکلی نیست.کارای خونه روانجام بدم چی