2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
حتما بگیر عزیزم. دخترم ۲۶۷۰ پسرم ۲۱۱۰  منم فکر میکردم احتیاج نمیشه اما دوصفر بازم تو تنشون زار ...

خوب دیگه بچه ی من سر موعد بیاد نهایت میخواد بشه 3 کیلو دیگه پس باید 1دستم شده بگیرم نهایت تنش نمیشه یادگاری نگهش میدارم😂

ای جانم فسقلیای جذاب😍😍

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایز صفر حتما نیازته من که انقدر خیره ام برای دوقلو سایز دوصفر نگرفتم😂به شوهرم میگم انشاالله درشتن ...

😂😂اخه تو اون شرایط تنها چیزی که قطعا تو الویت نیست لباساشونه، مامان من که قطعا همونارو تنش میکنه 7لایه تا میزنه آستین و شلوارشو 😂😂

ولی بگیر دوقلوها معمولا یکم ریز اندام ترن نسبت به تک قلوها، خیلی فرصت داری حالا تو پیجا بگرد، اکسپلور اینستا من فقط پیجای لباس بچس😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
کجا تعیین جنسیت کردی  چند تا جنین پسر داشتی چند تا دختر؟؟؟

من دکترعارفی بیمارستان بهمن ۳۴تا جنین داشتم دوازده تاشو تعیین جنسست کردم۶تاش پسربود حالا نمیدونم اینجاام درمانگاه بود دکترهم بااطمینان نگفت ازطرفیم میگم یعنی۱۶هفته اشتباه کرده از یه طرف میگم خوب ای وی اف دقیقه چی بگم والا 

نیلداجون شماهنوز استراحتت مطلقه یا روال عادیه

والا من فقط وقتی سرویکسم 29 شد 1 ماه مطلق شدم بعد کارای خونه رو به غیر جارو زدن و کارایی که نیاز به خم راست شدن داشت، خودم انجام دادم.هفته 28 سونو شدم بچم سفالیک شده وسرش پایینه دکتر گفت که باید استراحتمو دوبرابر کنم چون خیلی زود برگشته متاسفانه فعلا استراحتم باز اما چون اینجا کسیو ندارم واقعا نمیتونم مطلق باشم. نی نی تو خوبه عزیرم؟ 

سلام فداتشم عزیزم تو خوبی؟اره رفتم واسه من بریچ بود ولی دکتر میگه فعلا کلی وقت دارن تا بچرخن سرش زیر ...

پسر من که دکتر گفت خیلی زود برگشته متاسفانه فعلا استراحتم و بیشتر کردم یه ذره سرپا وایسم میمیرم از درد 

پسرت چون بالاس این دردارو تو قفسه سینه داری و من برعکسش، منم همون مشکل آندورو دارم فکر کنم چون تو لگنمه انقدر درد لگن داره عذابم میده، دکتر زنانت قراره برات برداره؟؟ وقت سزارین نذاشته برات؟ 

عزیزم واسه لباس میتونم راهنمایی کنم از کجابخری.خاستی به من بگو ادرس اینیستا بدم براتون پست کنن

عزیزم اگه اشکال نداره اسم پیجشو به ما هم بگو لطفا

پسر من که دکتر گفت خیلی زود برگشته متاسفانه فعلا استراحتم و بیشتر کردم یه ذره سرپا وایسم میمیرم از د ...

منم قل پایینم سفالیک شده و درد تخمدان شدید دارم 

یعنی دارم میمیرم از نگرانی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ببین تو عکس لوله هیدرو مشخصه اون مایع حاجب ازش رد میشه منتها لوله خیلی تپل شده و دیگه یه خط باریک ن ...

مرسی قربونت برم خیلی خوب توضیح دادی🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
😂😂اخه تو اون شرایط تنها چیزی که قطعا تو الویت نیست لباساشونه، مامان من که قطعا همونارو تنش میکنه 7 ...

صفر زیاد گزفتم ولی خدایی دو صفر زوره خریدنش حس میکنم کوچیکه😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره تهرانم فردا باید وقت بگیرم برم حتما حالا شایدم فردا رفتم سلفری نسل امیدگفت یه هفته ای میاد جواب ...

یکی دیگم همین جا گفت بهش گفتن دختره دیگم پیام نداد اونم ای وی اف کرده بود حالا استرس اینم اضافه شد

یکی دیگم همین جا گفت بهش گفتن دختره دیگم پیام نداد اونم ای وی اف کرده بود حالا استرس اینم اضافه شد

نمیدونم والا من۱۵هفتع و۵روزم گفتم برای ضربان قلب برم بشنوم خیالم راحت شه اصلا جنسیتشو نپرسیدم بعداخرش خودش گفت بااطمینان نمیتونم بگم کامل معلوم نیست ولی احتمالا دختره گفتم آن تی گفت پسره گفت اون احتمالیه حدسیه گفتم تعیین جنسیتی هستم گفت دوهفته دیگه دقیق معلوم میشه الان مطمعن نیستم