2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
فدات عزیزم...  خدا قوت.....  کاملا درکت میکنم برا کمک دست کنی از دوقلویی نداشت بدی شرایط ...

انشالله خدا کمکم کنه. ای جان دلم خدا پرنسساتو برات حفظ کنه الهی

خداياشكرت....❤️ 
من اردیبهشت ازمایش دادم  همه فاکتورارو ننوشت  مهم هارو نوشت نمیدونم چیا بود ولی با بیمه ...

عزیزم من خودم اخیرا به خاطر واکسن کرونا تست 5 لیدن رو دادم حدود 800 اینا شد. 

یعنی مثلا mthfr و pai1 هم باید این حدودا بشن..... 

ایمتی رو نمیدونم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یه سوال دارم ازت دکترم از شروع سیکل انتقالم بهم آسپرین داده بود بعد که مثبت شدمو وبه لک وخو ...

بدون مشورت شروع نکن.... 

فقط آسپرین داشتی با آنوکسان هم داشتی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم خداروشکر قلب بچم تشکیل شده بود مرسی از همتون ک بهم امید دادین

خدارو شکر عزیزم.... 

120 سال سالم و شاد بتپه و همیشه شاهد موفقیتش باشین.... 

وااای تورو خدا راست میگی؟  من همش میگم با این جنین ها باردار نمیشم😔 چقدر این حرفت برام جای ا ...

به نظرم آزمایش‌های تکمیلی رو بدی بهتر از اینه مجدد پانکچر کنی..... 

با همین جنینام اگه از بدنت مطمئن باشی شانس جوآب گرفتنت هست.... 

انشالله که + هستی عزیزم..... 

دوستان بنظرتون من الان بی بی چک بزنم مشخصه؟؟فردا نوبت آزمایش دارم 

توصیه میکنم نزنی.... 

فردا برو انشالله بتای تپلی منتظرته..... 

دوستان میگم چرادکترا اینجورین من خودم پراسترس هستم تازه یکم اروم گرفته بودم اونم میگه دوهفته دیگه بی ...

عزیزم منظورش اینه میخواد چک کنه..... 

از این گوش بگیر از اون گوش در بده.... 

بگو آره خانم دکتر تا 120 سال قراره خوش و خرم بزنه..... 

شرمنده ی سوال دیگه ایناروباهم تو ی ساعت بخوره یا فاصله بده ؟😅

ترجیحا با فاصله یکی دو ساعت..... 

معدش داغون نشه بندت خدا..... 

پروانه گشتم توی پیامام پیداکردم @mersanaهمچین چیزی بود توی شهرهمدان که گفته بودن پسر بعد گفته بودن ...

سلام عزیزم نگران نباش اون خانومه که تو همدان بود بعدا اومد و گفت که اشتباه شده و همون جنسیت نی نی اش پسر بود اصلا احتمال خطا خیلی کمه تو ای وی اف کروموزم ها رو برسی میکنن من اگه جات بودم فردا میرفتم یه سونو میدادم مطمئن باش اشتباه گفتن چه جوری طاقت اوردی سریع برو یه جای خوب سونو بده اگه میتونی پیش دکتر صدری برو اینجا بچه ها زیاد ازش تعریف میکردن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
وااای من هرچی میگم بذارید من سایز 2صفر هم بگیرم مامانم اینا حتی نذاشتن من یه دستم بگیرم فقط به زور و ...

عزیزم اتفاقا سایز کوچیک خیلی نگیر بعدا نیاز شد میخری چون ممکنه رو دستت بمونن.... 

اما سایزهای بزرگ حتما استفاده میشن..... 

همین صفر ها که گرفتی کافیه بعد به دنیا اومدنش عیار دستت میاد که نیازه بگیری ممکنه اصلا نیازی نباشه.... 

وااای من هرچی میگم بذارید من سایز 2صفر هم بگیرم مامانم اینا حتی نذاشتن من یه دستم بگیرم فقط به زور و ...

مثلا دختر من 2700 بود پسرم 3100. خیلی فرق نداشتن اما قد پسرم بلندتر بود و عملا صفر خیلی به دردش نخورد و از همون یک بیشتر استفاده کردم.... 

یعنی کلا بزرگای آدی نداره کوچیکم نیاز شد بعدا میخری..... 

تازه مخصوصا برا نوزاد اول کلی هدیه میارن برا دختر من خیلیا رو دستم موند..... 

اما پسرم اوستا شده بودم..... 

از داخل سطل بیرون آوردم عکسش گرفتم ببینین شماهم عکسشو دیدین یا من توهم زدم

بله هاله داره عزیزم.... 

انشالله که + هست و فردا با بتات شادمون میکنی..... 

سلام بچه ها منم رفتم سونو ضربان قلب داشتن برام دعا کنین که همه چی برام خوب پیش بده ایشالا قسمت هم ...

ای جانم مبارک مامانی پرمشغله.... 

سلام خانما دکترم برام شش عدد قرص آزیترومایسین نوشته گفت چون لکه بینی داری میخوایم یوقت نکنه عفونت پن ...

عزیزم مد تو بارداریم ۶ روز تمام صبح و شب سفازولین داخل سرم تزریق کردم..... 

ببین عزیزم نیاز باشه چرا که نه مطمئن باش ضرر عفونت کم از دارد نیست..... 

اخه به نظرت میشه توی۱۶هفته جنسیت رونبینه

برا منو تو غربالگری اول جنسیت رو گفت اما قزعیشو تو غربال دوم گفت..... 

که هر دو یکی بود..... 

البته سر پسرم که سلفری انجام دادم دیگه جنسیت رو زودتر فهمیدم.