2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046204 بازدید | 684503 پست
بچه ها كسي واكسن انفولانزا و يا كرونا زده و باردار باشه؟

من میخواستم آنفولانزا بزنم، ولی صبر کردم ۱۲ هفته ام پر بشه

ولی بعد ۱۲ حتما میرم میزنم، خیلی ساله باردارها میزنن، و واقعا تو حاملگی آنفولانزا خطرناکه

کرونا رو قبلا زدم

اگه تهرانی و میخوای مطمئن بشی برو سونوگرافی معتبر. چون ای وی اف تعیین جنسیت کردی، میخوای مداوم فکر ...

اره تهرانم فردا باید وقت بگیرم برم حتما حالا شایدم فردا رفتم سلفری

نسل امیدگفت یه هفته ای میاد جوابش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به دلم افتاده اینبار که انتقال بدی حتما باردار میشی، بخدا جدی میگم.

وای عزیزم  قربون دلت بشم من مامان مهربون انشالله که نفست حقه الهی آمین. انشالله سه شنبه به سلامتی زایمان کنی میخواستم فردا شب خودم بهت پیام بدم انشالله که نی نی نازتو صحیح و سلامت بغل کنی بعدش زود زود بیا سر بزن و بگو که حال خودتو پسرمون خوبه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین اون قسمت جنین اولش عین همه، بعد که بزرگتر میشه متفاوت میشه، برای همین هم دکتر حاذق میخواد هم دس ...

واقعا چون فیلم ان تی هم الان فرستادم به دوستمون دکترزنانه گفت احتمالا پسره فیلمش واضحه نمیدونم امشب چرا اینو گفت اخه ای وی اف تعیین جنسیت مگه دقیق نیست؟؟؟

اهان اگه اینطور گفته پس چه بهتر که دیرترشی.عزیزم انشالله که این دور با انتقالت مامان میشی سر نماز بر ...

آره خودمم به همین خاطر خیلی ریلکسم. فعلا دارم یه زندگی سالم میکنم که آماده باشم. قربونت برم خواهر جون یک دنیا ممنون. خدا پسرتو برات حفظ کنه. الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا چون فیلم ان تی هم الان فرستادم به دوستمون دکترزنانه گفت احتمالا پسره فیلمش واضحه نمیدونم امشب ...

وای مگه میشه 

منم تعیین جنسیت بودم 

کلا منم ترسوندی😥😥

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
واقعا چون فیلم ان تی هم الان فرستادم به دوستمون دکترزنانه گفت احتمالا پسره فیلمش واضحه نمیدونم امشب ...

به سونوگراف میگفتی من تعیین جنسیتم 

شاید دقیقتر میدید

به سونوگراف میگفتی من تعیین جنسیتم  شاید دقیقتر میدید

والا نمیدونم گفتم گفت مطمئن نیستم ایشالله هرچی میخوای باشه نمیدونم حالا مگه میشه ای وی اف کنی ان تی بگه پسر بعداشتباه شه؟؟؟

چیکا جانم خدا حفظشون کنه ❤️  من الان تازه ۲ ماهمه برا ماها که دوقلو داریم هرچی تجربه بدست آورد ...

عزیزم شما وهمه ی دوقلو یه تجربه میگم که خیلی کارایی داره.مخصوصا اونایی که کمک ندارن.تاب دوقلویی هست سفارش میدی باپست میفرستن خیلی خوبه.تا۴سال هم میتونی استفاده کنی.

یادم نیست توی این تاپیک بود یا جای دیگه یه کاربریم ای وی اف تعیین جنسیت کرده بود ان تی گفته بود پسر بعد مثل من رفته بود جای دیگه گفته بودن دختر بعد انومالی گفته بود پسر حالا خداکنه  آن تیم درست باشه 

والا نمیدونم گفتم گفت مطمئن نیستم ایشالله هرچی میخوای باشه نمیدونم حالا مگه میشه ای وی اف کنی ان تی ...

نه امکان نداره

ولی کلا مزتونی یه آزمایش دی ان ای خون هم بدی 

کروموزوم y ببینن که پسره دو روزه هم جوابش میاد نیلو برو یا آزادی

عزیزم روزی سه چهار بار شکمتو چرب میکردی میبستی هر سری چند ساعت بستی بادکش هم کردی

همیشه کمربند پشم شتر بسته بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
یادم نیست توی این تاپیک بود یا جای دیگه یه کاربریم ای وی اف تعیین جنسیت کرده بود ان تی گفته بود پسر ...

کجا تعیین جنسیت کردی 

چند تا جنین پسر داشتی چند تا دختر؟؟؟

قربون مامان سارا گفتنت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دقیقا. قربون خدا و بزرگیش بشم. خدا رو هزاران بار شکر ...

خدا نکنه عزیزدلم

واقعا خداروشکر الهی قسمت تک تک منتظرا علی الخصوص خودت❤️❤️

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
والا نمیدونم گفتم گفت مطمئن نیستم ایشالله هرچی میخوای باشه نمیدونم حالا مگه میشه ای وی اف کنی ان تی ...

چند هفته رفتین ان تی؟؟