2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
یکی دیگم همین جا گفت بهش گفتن دختره دیگم پیام نداد اونم ای وی اف کرده بود حالا استرس اینم اضافه شد

پروانه گشتم توی پیامام پیداکردم

@mersanaهمچین چیزی بود توی شهرهمدان که گفته بودن پسر بعد گفته بودن دختر آخرم پسرشد

من یبار از رزقرمز‌پرسیدم گفت اشتباه شده بوده پسرشد

@رزقرمز    عزیزم یادته کاربری رو که تعیین جنسیت کرده بود گفته بودن دختر بعد معلوم شد همون پسربوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا شما‌که بچه دومتونه فکرمی کردم زودتر باید نشون میداد  جفتتون چیه عزیزم؟؟

عزیزم قدامی دیرتر حس میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا شما‌که بچه دومتونه فکرمی کردم زودتر باید نشون میداد  جفتتون چیه عزیزم؟؟

ببین جفت قدامی جفت بین بیرون شکم و جنینه یعنی یه دیوار بینشون هست پس دیرتر حس میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من فرداصبح انتقالمه..اولا التماس دعا دوما شما بعدانتقال کی رفتین سرکار مثلا من شنبه برم ...

عزیزم معمولا میگن 3-4 رو کافیه بعدش زندگی عادی با دور کند.... 

فقط مگر اینکه کسی شرایطش خاص باشه و نیاز به استراحت مطلق یا نسبی داشته باشه وگرنه زندگی عادی تو ادامه میدیفقط از حرکات ناگهانی پرهیز میکنی.... 

خانوما من الان ده روزه جنین بلاست انتقال دادم..بیبی چکم منفیه..کسی هست بیبی چکش منفی بوده باشه روز د ...

امان از دست بی‌بی..... 

ماهیتابه آنا داره الارمش بلند میشه ها..... 

سلام‌انای مهربونم زنده باشی

فدات عزیزم... 

خدا قوت..... 

کاملا درکت میکنم برا کمک دست کنی از دوقلویی نداشت بدی شرایط من این بود انتظار داشتم دختر دو سالم درکم کنه و بیقراری نکنه..... 

لااقل تو میدونی هر دو بچن..... 

برا منم هر دو بچه بودن اما همین دو سال اختلاف باعث می‌شد از پرنسسم انتظار داشته باشم و این خیلی بد بود..... 

اما کم و بیش تونستم مدیریت کنم..... 

خیلی سخته.... 

اما خدا قوت عزیزم از پسش بر میایی..... 

من روزی ۳تا میخوردم از وسطای ۱۰ هفته برام کم کرد امروز وارد یازده هفته شدم دیگه قطع شده گفتم یه وقت ...

خور استرادیول خودش به قطع خونریزی و لک کمک میکنه. اگه اشتباه نکنم..... 

چون مثلا من که با ال دی به لک میفتادم برام با بقیه ال دیها میگفت استروژن کنژوگه 1/25 بخورم..... 

حالا باز از دکترت بپرس..... 

راجب خراش سرپایی اندومتر روز دوم پریودی اطلاعات دارین؟به اندازه هیستروسکوپی و خراشش تاثیر گذار هست؟ک ...

عزیزم با هیسترو موندگاریش بیشتره تا 3-4 ماه جا داره.... 

اما تو مطب فکر کنم فقط یه ماهه..... 

عزیزم واسه لباس میتونم راهنمایی کنم از کجابخری.خاستی به من بگو ادرس اینیستا بدم براتون پست کنن

وای خوبی جون لطف میکنی اگر برام بفرستی. سایز دوصفر خیلی کم پیدا میشه متاسفانه

خداياشكرت....❤️ 
خوب دیگه بچه ی من سر موعد بیاد نهایت میخواد بشه 3 کیلو دیگه پس باید 1دستم شده بگیرم نهایت تنش نمیشه ...

‌پسر دوستم ۳/۶۰۰ بود سایز دوصفر تنش میکرد بنظرم واقعا احتیاجه. زنده باشی گل من

خداياشكرت....❤️