2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
الان چن تا دارین ؟بازم پانکچر  شدی با موسی پور ؟

دکتر گفت بیا دوباره پانکچر که اونم هزینه اش زیاد میشه خاستم آبان بیمه تکمیلی تمدید بشه برم که اونم فعلا جدید تمدید نکردن منم سقف بیمه ام پر شده میخام انشاالله آذر برم انتقال بدم حالا هرچی خدا بخاد همون میشه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
گریدش چیه ؟جهاد انجام دادی ؟نگران نباش خدا بخواد یه دونه هم میشه توکل کن به خدا 

گریدش a  هست فکر کنم آره جهاد پانکچر شدم ولی مطبش میرفتم دکتر قبل انتقال چیزی برای آماده سازی رحم بهتون تجویز نکرد ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه میدونی عزیزم میگن بچه دوم زودتر تکون میخوره بعد من علایم حاملگیم دلدرد و اینام کلا رفته رفته واس ...

شنیدم میگن ولی نگران نباش هنوز دیر نشده که بخای دلواپس باشی،دلدرد منم اولش خیلی زیاد بود طوری که همش میگفتم الاناست که دیگه پریود بشم،،الان بعضی وقتا هست بعضی وقتام نیست این طبیعیه

اره اگه جفتت خلفی باشه قشنگ تکوناشو حس میکنی 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
به منم گفت بیا دوباره ولی نکشیدم واقعا ...

واسه قبل و بعد انتقال چی براتون تجویز کرد 

فدات راه رفتن مثلا ده دقیقه بیرون برم ضررداره یا مهم.نیست

عزیزم انتقال قبل دکتر بمن گفت حتما راه برم که خون توی رحم جریان داشته باشه واسه لانه گزینی خوبه ولی من تو خونه فعالیت میکردم اما سنگین نه مثلا غذاهای راحت درست میکردم زیاد سرپا نبودم یک هفته هم همسرم کلا ظرفارو میشست که سرپا نباشم کمر درد میگرفتم 

خانوما من الان ده روزه جنین بلاست انتقال دادم..بیبی چکم منفیه..کسی هست بیبی چکش منفی بوده باشه روز دهم ولی باردار بوده باشه؟؟😭😭😭😭

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
سلام عزیزمممم ماهم همینطور دوقلوداری سخته؟ادم از پسش برمیاد؟ برای ماهم دعا کن بارمونو بسلمتی زمین ...

قربونت مهربون. یعنی ۶ روز اول برام وحشتناک سخت بود منو‌مامانم و شوهرم اصلا حریفشون نمیشدیم دوتایی باهم گریه میکردن دقیقا از سرشب شروع میکردن تا ظهر 

هنوزم بی خوابی دارم شدیدا😂😂الان باز یکم بهترن فقط میدونم‌تنهایی خیلی سخته😢مامانم فردا میره من‌از الان بغض دارم

خداياشكرت....❤️