2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
عزیزم باور کم نگرانی نداره دیر لانه گزینی کرده تو رو خدا مثله منن به حرف این دکترا گوش نده چون دیگه ...

دقیقا منم اینجور بودم، ولی متاسفانه باید بگم حالا حالاها استرس ها مونده، بمن که میگفت چون جنینت بلاست c بوده شاید رشدش ضعیف باشه،بچم همه چیزش خوب بود ولی بهم استرس میدادن، ان تیم یک بود ولی بهم آزمایش داده بود برا سندرم داون، آزمایشش من نرفتم، انومالی هم خوب بود باز گفت برو اکو، مطمینم بازم بهم استرس وارد میکنه دکترش،الانم باید غصه حرکتش بخورم، تو انومالی اکوژن روده دیده شد که گفتن زیاد مهم نیست هفته 24 بازم باید برم سونو، یعنی اینجور بهت بگم ماها پیر میشیم تو این دوران

انشالله دوتا مون به موقعو سالم نینیهامونو بغل بگیریم والله من اگه به خامم از این بیشتر نمیتونم تا دن ...

الهی آمین فقط از خدا میخام خیلی زود این روزامون به خیر وخوشی بگذره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@سارادلارام     عزیزم سلام خوبی  کی میری انومالی  من هنوز وقت نگرفتم نمیدونم ...

سلام عزیزم قربونت

شما خوبی؟بهتر شدی؟

من هنوز نوبت نگرفتم ولی احتمالا ۱۸ هفته و ۱ روز میرم

میگن بهترین زمانش اوایل هفته ۱۸ هست منم کلی عجله دارم برم ببینم نی نیم چیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وای ممنون ک جواب دادی عزیزم مبارک باشه خدا حفظش کنه برات 😍😍 جدی میگی من اصلا نمیتونم من ۹۹ بودم ر ...

قربونت مرسی عزیزم

میگه وزن کم کنید ولی اگه نکنید هم انجام میدن ولی شانس مثبت شدن میاد پایین 

قدت چنده؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم باور کم نگرانی نداره دیر لانه گزینی کرده تو رو خدا مثله منن به حرف این دکترا گوش نده چون دیگه ...

من هی از سونو چه میدونم غریالگری و اینا به مامانم میگم میخنده میگه اووووووه چه خبره  این همه سونو میگه قبلنا ما از ویار و پریود نشدن میفهمیدیم حامله ایم مینشستیم حامله و بعد بچه داریمون و میکردیم بعد نه ماه تقریبی منتظر درد بودیم و بعدش زایمان 

وای من تو این نه هفته سیصد بار دکتر و سونو رفتم هی هر بار میخوای بری دراز بکشی رو تخت واسه سونو قلبت میاد تو دهنت 

اینا همش اضطرابه و ضرر داره والا😒😒😒

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها توروخدا من خيلي نگرانم طول سرويكسم ٣١توي هفته ي ١٧ خطرناكه؟

عزیزم سونو واژینال شدی؟

منم تو ان تی گفت ۳۱ دکتر واسه هفته دیگه سونو واژینال نوشته

سلام عزیزم شما استراحتت در چه حده برایه هماتومت من هر کاری میکنم با دوتا بچه واقعا نمیشه کارامو کمی ...

پروانه جون مظمئن باش همه چی خوب داره پیش میره این دکترا هی استرسمون رو بیشتر میکنن سعی کن ارامش داشته باشی تو این مدت خیلی اذیت شدی واقعا

بچه ها اونایی که پردنیزول داشتین سردرد هم داشتین؟ من دو روزه پردنیزول رو شروع کردن برام و دو روزه شب ...

عزیزم من سردرد نداشتم 

سلام بچه ها من شیاف فرتیژست 400 میلی گرم دکتر گفته تا امروزم اینو استفاده کردم امروز شوهرم رفته بهش اکتوژست 400 دادن مشکلی نداره عوض کنم اینو استفاده کنم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

@زینبی_بابا   عزیزم من رفتم مرکز واکسیناسیون اما گفتن چون بهمین زودی میخوای پردنیزولون مصرف کنی نمیشه واکسن بزنی بعد فرستادن یه مرکز دیگه برا مشاوره 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏