2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
رفتم سونو سدم گفت اسپرین و انوکسا قطع  کسی میدونه چی نوشته  گفت قلب نشکیل شده و ...

خب خداروشکر عزیزم هم ساک دیده شده هم قلب پس نگران نباش استراحت کن کارایی ک دکتر گفت رو هم انجام بده اصلا کار سنگین نکن تا هماتوم جذب بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم سونو سدم گفت اسپرین و انوکسا قطع  کسی میدونه چی نوشته  گفت قلب نشکیل شده و ...

عزیزم نوشته هفت هفته هستی خط دوم رو نتونستم بخونم خط سوم هم نوشته جفت دایره ای یا چرخشی. 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام دوستای عزیزم. من سه شنبه وقت زایمان دارم، توروخدا برام دعا کنید. مقداری استرس دارم.

الهی بسلامتی و دل خوش ای جانم الهی قسمت تک تک خانومای منتظر و باردار بشه. مطمئن باش بسلامتی میری و نی نی نازتو در آغوش میگیری و یه نفس راحت میکشی اون لحظه مارو هم یاد کن و دعامون کن لطفا، اصلا هم استرس نداشته باش مطمئن باش همه چی خیلی خوب پیش میره.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره روزی دوتا هپارین میزنم یعنی ممکنه مشکلی براش پیش بیاد اسپرینم میزنم یعنی نبودن تو این تاپیک کسان ...

عزیزم من یادمه همچین اختلافی بوده.... 

اما دقیق نمیدونم..... 

نگران نباش + فکر کن.... 

ببین عزیزم حتی به یکی از دوستامون گفته بودن جنینش مشکل داره و... و باید سقط کنه شکر خدا دخترش سالم به دنبا اومد.... 

فکر کنم به اونم به سایز دور سر جنینش گیر داده بودن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم از پاسخگوییت❤️ اگه یه دختر یه پسر باشه که دیگه واقعا خدا حجتشو بر ما تموم کرده رفته تا آخ ...

خواهش میکنم دوستم.یوقت دلت نلرزه بگی دختریاپسر.به خداوقتی بیادمیفهمی چه هدیه ونعمتیه.من وقتی فهمیدم بچه ام دختره اولش ناراحت شدم.شرمنده خداشدم روسیاهم.ولی الان روزی هزارررربارخداراشکرمیکنم که دختره.ماهاکه به سختی بچه دارمیشیم فقط به فقط بایدراضی باشیم به رضای خدا.الهییییییی همه منتظرادامنشون سبزبشه.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
مرسی عزیزم ممنون از شما این خونه رو برامون ساختید واقعا جواب نود درصد از سوالامونو همین جا میگیریم خ ...

فدات بشم مهربون..... 

اینجا خونه تک تکمونه من فقط آجر اولش رو گذاشتم یعنی تک تک دوستان این خونه رو ساختن و چراغش رو روشن نگه داشتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مصرف مایعاتم خییییلی کمه مگه اینکه خودمو ببندم به ابمیوه 😭😭😭😭

عزیزم سعی کن حداقل 2-3 لیتر در روز آب بخوری..... 

سلام اناجون ممنونم راستش اصلا یبوست ندارم الان ،،اول بارداریم داشتم ولی کنترلش کردم خوب شد،،الان بیر ...

عزیزم اسم پماد دقیق یادم نمیاد فکر کنم همینی بود که گفتی اما حتما با دکترت مشورت کن من یادمه از دکترم پرسیدم گفت موردی نداره.... 

فداات عزیزم مرسی  انشالله،  خدا از دهنت بشنوه  الانم شروع کردم به ورزش و رژیم سالم ...

نه دلم میخادبارداربشم.ان شالله باردارمیشی وکلی لذت میبری.ویه زایمان طبیعی راحت هم قسمتت بشه کلی کیف کنی.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

عزیزم خط آخر چیزی که من میخونم نوشته پلاسنتا سیرکولار که میشه جفت دایره ای و مدور

و خدایی که در این نزدیکیست