2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
دوستای گلم خواهشاجواب منم بدید ورم دست وپا تو هفته ۲۳خطرناکه؟ آزمایشاتم روفرستادم میشه نگاه کنید

باردارهای هفته های بالارو رپلای کن جواب میدن من نمی دونم عزیزم اما نمک کم بخور فک کنم اسپرین  هم خوبه 

فدااات بشم،  این از مهربونی شماست که هوای منو داری عزیزم 💋 من پیش دکتر سید ریحان میردامادی می ...

منم چندبار پیششون ویزیت شدم گفتن باید آی وی اف بشی ولی مولتی ویتامین کلی بهم داد

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش خوب پیش میره.اره براپسرخشک میشه.برادخترروغنی

نه عزیزم فک نکنم منم تازه جنسیت عشقمو فهمیدم دختره ولی پوستم خشکه از اول . فک کنم برای پروژسترونه و داروها

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دوستان پوست شماهم شدید خشک شده کامل بدنم دست و پا وشکم ...پوسته پوسته شده و می ریزه کسی مثل من بوده ...

خواهرم تا ۹ ماه پوست صورتش قرمز و حساس و شکننده بود فردای زایمان پوستش خوب شده بود

خدایا شکرت
نگران نباش خوب پیش میره.اره براپسرخشک میشه.برادخترروغنی

منم دقیقا خشک شده بدنم مخصوصا لبم خیلی خشک شده ، میتونم آد بزنم یا نه ؟ 

و اینکه برا منم دوقلو یعنی هردو پسره ؟ من قبلشم پوستم خشک بود البته شلوار میپوشیدم از پوست پام شلوار مشکی سفید میشد 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچها پماد انتی فیشر باریچ واسه بواسیر وهموریید تو بارداری مشکلی نداره؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

فکرنکنم مشکلی باشه من یادم آناجون منظورم مدیرتاپیک هست اونم توبارداریش ازپمادهموروئید استفاده میکردمیگفت خوب بوده حالا برای اطمینان ازدکترت بپرس

نگران نباش که خداخیلی بزرگه.گنجینه هاش پره.قدرتش زیاده.حکمتش عجیبه.بچسب به خداوازش بخاه میشه.اب زیاد ...

فداات عزیزم مرسی 

انشالله،  خدا از دهنت بشنوه 

الانم شروع کردم به ورزش و رژیم سالم خواری،  تا حالا چه برم انتقال بدم چه پانکچر دوباره سیستم بدنیم اوکی بشه 

شما الان بارداری به سلامتی؟  

انشالله نی نی صحیح و سالم بیادبغلت 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم دقیقا خشک شده بدنم مخصوصا لبم خیلی خشک شده ، میتونم آد بزنم یا نه ؟  و اینکه برا منم دوقلو ...

ا د نزن نمی دونم‌میگن ویتامین آ خوب نیس روعن زیتون بزن یا روعن معمولی 

منم چندبار پیششون ویزیت شدم گفتن باید آی وی اف بشی ولی مولتی ویتامین کلی بهم داد

عههه جدی؟  ولی به من نگفت ivf  

به شوهرم دارو زینک دادو یه قرص برای عفونت ادراری

همش میگه برید اقدام کنید 😂😂 ولی نمیشه،  نمیدونم چرا 😂

شما پیش کی داری پیگیری میکنی؟  مشکلت چیه؟ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دوستای گلم خواهشاجواب منم بدید ورم دست وپا تو هفته ۲۳خطرناکه؟ آزمایشاتم روفرستادم میشه نگاه کنید

گلم فشارت گرفتی ببینی چنده؟ بنظرم ی سربه دکترت بزن ورم بایدجدی بگیری انشاالله که چیزی نیست 

@boshra1062   سلام عزیزم امروز به نیتت یس خوندم انشالله حاجت روا بشی

خدا پسرت را نگه داره و نورچشمت  بشه

دعام کن . اگر خدا بخواد و همه چی خوب باشه دو هفته دیگه انتقال دارم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
مشکل اینه مورفولوژی همسرجان ۲😏😏 من باید برم سراغ پانکچر مجدد  ولی بازم توکل به خدا،  ش ...

عزیزم خدا بزرگه کاربر نیلدا الان خدا رو هزار مرتبه شکر گل پسری رو بارداره با موروفو صفر و کیست آندومتریوز تازه رفته بود توی سیکل برای پانکچر مجدد که یهو مامان شد😍😍

‌مورفو دو خیلی خوبه انشالله که به زودی مامان میشی من هیچ وقت فراموش نمیکنم مثبت شدی و بعد اونجوری شد چون چند نفر بودید که با هم‌ مثبت شدید خیلی دلم شکست که برای شما اونجوری شد ولی مطمئن باش همه ما یه روزی که خیلی هم دیر نیست مامان میشیم و قدر بچه هامون رو بیشتر میدونیم 😍😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم دقیقا خشک شده بدنم مخصوصا لبم خیلی خشک شده ، میتونم آد بزنم یا نه ؟  و اینکه برا منم دوقلو ...

نه عزیزم ربطی نداره

منم اینجوری بودم ولی دختر و پسرن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

کاتالوگش چیزی برای بارداری ننوشته؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚