2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
سلام انا جون من الان ۲۷ شهریور جنینه ۴روزه انتقال دادم روز ۱۳ انتقال بتام ۵۲ بود وشکر خدا خوبم بالا ...

عزیزم ممکنه از هماتوم هم باشه چون خونرسانی مشکل داشته باشه میتونه تو رشد تاثیر داشته باشه..... 

مایعات زیاد بخور..... 

داروی ضد انعقاد داری با نه؟ 

انشالله که چیزی نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من الان ۲۷ شهریور جنینه ۴روزه انتقال دادم روز ۱۳ انتقال بتام ۵۲ بود وشکر خدا خوبم بالا ...

در ضمن تبریک میگم به سلامتی بغلش کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممکنه از هماتوم هم باشه چون خونرسانی مشکل داشته باشه میتونه تو رشد تاثیر داشته باشه.....  ...

اره روزی دوتا هپارین میزنم یعنی ممکنه مشکلی براش پیش بیاد اسپرینم میزنم یعنی نبودن تو این تاپیک کسانی که اختلاف باشه بین سنو وتاریخ انتقال

اره روزی دوتا هپارین میزنم یعنی ممکنه مشکلی براش پیش بیاد اسپرینم میزنم یعنی نبودن تو این تاپیک کسان ...

پروانه جان من بعد از تشکیل قلب لکه بینی داشتم رفتم دکترم سونو واژینال کرد گفت جفت پایینه یادم نیست چند هفته بودم ولی بعد که رو تخت بلند شدم برگه سونو رو دیدم که ۱ هفته کمتر از اون تاریخی که باید باشم روش نوشته بود به دکتر گفتم گفت احتمالا اشتباه کردم میخوای با مسولیت خودت بخواب باز سونو بشو ولی جفت پایینه و به صلاحت نیست مهم اینه جنین ضربان داشته و داره رشد میکنه که منم ترسیدم اومدم خونه تا ۲ هفته همش غصه میخوردم تا سونوی بعدی که شکمی بود رفتم و همه چیز اوکی بود

مصرف مایعاتم خییییلی کمه مگه اینکه خودمو ببندم به ابمیوه 😭😭😭😭

ولی مایعات خیلی خیلی بخور هم جلوگیری میکنه از عفونت و هم ممکنه تو هفته های بالا اگه مصرف مایعاتت کم باشه اب دور جنین کم بشه . من از روزی که مثبت شدم هر وقت دکتر ویزیتم میکرد همش تاکید داشت اب زیاد بخور

پروانه جان من بعد از تشکیل قلب لکه بینی داشتم رفتم دکترم سونو واژینال کرد گفت جفت پایینه یادم نیست چ ...

باشه عزیزم دستت درد نکنه ولی من سنوی بیرونم همین اختلافو داشت دوتا سنو فکر نکنم اشتبات کنه حالا امیدم به خداس فقط بتونم این کم ابخوردنو درست کنم نوره علی نوره

باشه عزیزم دستت درد نکنه ولی من سنوی بیرونم همین اختلافو داشت دوتا سنو فکر نکنم اشتبات کنه حالا امید ...

انشالله که چیزی نیست . سونوی بعدیت کی باید بری؟ حالا از این به بعد اگه رشدش اوکی باشه و درست پیش بره شاید دیگه اون دو هفته مهم نباشه توکلت به خدا باشه

عزیزم برا منم وحشتناک بود جوری که حتی نتونستم ببخشید با اپلیکاتور پماد بزنم و مجبود شدم با انگشتم بز ...

سلام اناجون ممنونم راستش اصلا یبوست ندارم الان ،،اول بارداریم داشتم ولی کنترلش کردم خوب شد،،الان بیرون زدگیش فقط اذیتم میکنه،،بعد این پماد عصاره بابونه داره از داخل معقد میتونم استفاده کنم ضرری نداره واسه نی نیام

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله که چیزی نیست . سونوی بعدیت کی باید بری؟ حالا از این به بعد اگه رشدش اوکی باشه و درست پیش بره ...

والله باید ۲۶ برم ۱۲رفتم سنو کرد ولی شنبه تا چهارشنبه رشد داشت دیگه نمیدونم جنین رشدش چقدره در طول یک هفته   با توجه به بتامم گفت احتمالا لانه گزینیتم دیر باشه میتونه هم جنینت ریز باشه این احتمال ها رو داد اونم گفت ته دلمو خالی کرد 

والله باید ۲۶ برم ۱۲رفتم سنو کرد ولی شنبه تا چهارشنبه رشد داشت دیگه نمیدونم جنین رشدش چقدره در طول ی ...

اره شما خیلی بتات پایین بود به احتمال زیاد دیر لانه گزینی کرد خداروشکر که رشد داشته نگران نباش ضربان قلبشم که نرمال بوده

اره شما خیلی بتات پایین بود به احتمال زیاد دیر لانه گزینی کرد خداروشکر که رشد داشته نگران نباش ضربان ...

همه چیش نرمال بود حتی گفت برایه هفت هفتم خوبه ولی نمیدونم چرا اینا فقط بلدن استرس بدن

سلام بچه ها امرو روز 15 انتقالم آزمایش دادم عدد بتام 1667 خوبه بچه ها

عالیه عزیزم

مبارکتون باشه🥰🥰🥰

التماس دعا💚❤💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد