2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
فکرنکنم مشکلی باشه من یادم آناجون منظورم مدیرتاپیک هست اونم توبارداریش ازپمادهموروئید استفاده میکردم ...

پوستم کنده شده ،گلاب به روتون یبوست ندارم ولی بیرون زدگی از معقد وخونریزی معقد دارم،،اوندفعه به دکترم گفتم اصلا یه دارو واسم ننوشت فقط گفت فایده ای نداره قابل بازگشته،،ولی خو اگه یه پماد باشه حداقلش اینه که بدتر نمیشه دیگه،،پماد رکتول استفاده کردم اصلا تاثیری نداشت،حالا گفتم یه مارک دیگه ای بگیرم شاید خوب باشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
کاتالوگش چیزی برای بارداری ننوشته؟

نمیدونم هنوز نگرفتم،گفتم بپرسم اگه بد نباشه وضرری نداشته باشه برم بخرم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خیلی ببخشید من هفته ۱۰ بارداری ام ترشحات خلطی مانند دارم این از عفونت میشه؟ یا که چیه؟

عزیزم معمولا بیرنگ و بی بو باشه و سوزش نداشته باشی جای نگرانی نیست اما احتیاط با دکترت در میون بذار.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مشکل اینه مورفولوژی همسرجان ۲😏😏 من باید برم سراغ پانکچر مجدد  ولی بازم توکل به خدا،  ش ...

عزیزم ناامید نباش من با مورفوی بین صفر و یک طبیعی هم باردار شدم..... 

انشالله به زودی دلت شاد میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم خواهشاجواب منم بدید ورم دست وپا تو هفته ۲۳خطرناکه؟ آزمایشاتم روفرستادم میشه نگاه کنید

عزیزم حتما باید بررسی بشه من آزمایشات رو ندیدم.... 

ولی حتما کم نمک و بدون نمک بخور.... 

با دکترت مطرح کن.... 

انشالله که چیزی نیست.... 

نه عزیزم فک نکنم منم تازه جنسیت عشقمو فهمیدم دختره ولی پوستم خشکه از اول . فک کنم برای پروژسترونه و ...

منم سر هر دو باداریم خشک میشد پوستم اما جنسیتها مختلف بودن.... 

عکس رنگی  گفت لوله هات بستست و سونوی سه بعدی دقیق گفت ک هیدرو هستن

مرسی عزیزم منم عکس رنگی رفته بودم گفت هر دو تا لوله هات بسته شده ..حالا نمی‌دونم هیدرو است یا نه ..سونی سه بعدی دکتر نوشت براتون یا خودتون خواستین؟؟ببخش زیاد سوال میکنم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منم دقیقا خشک شده بدنم مخصوصا لبم خیلی خشک شده ، میتونم آد بزنم یا نه ؟  و اینکه برا منم دوقلو ...

عزیزم آد رو از دکترت بپرس..... 

منم یادمه لبم خیلی خشک میشد خون میومد الان دقیقا یادم نیست اما فکر کنم تاکید کرده بود آد نزنم البته مطمئن نیستم حتما از دکترت بپرس.... 

چون خیلی مبهم یادمه..... 

عههه جدی؟  ولی به من نگفت ivf   به شوهرم دارو زینک دادو یه قرص برای عفونت ادراری همش میگ ...

همسرم آزو اسپرمه رویان میرم. پسرش بیشتر صحبت می کنه. خودش گفت طبیعی نمیشه دو تا جنین مونده میخوام انتقال بدم. گفته بود که ضعیفن انتقال نده همسرت ۳ ماه مکمل بخوره دوباره پانکچر شو.  ولی من در پناه خدا میخوام انتقال بدم

خدایا شکرت
بچها پماد انتی فیشر باریچ واسه بواسیر وهموریید تو بارداری مشکلی نداره؟؟؟

عزیزم من سر بارداری دومم خیلی از این بابت اذیت شدم فکر کنم منم همین پماد رو استفاده کردم بازم از دکترت تایید بگیر. 

پوستم کنده شده ،گلاب به روتون یبوست ندارم ولی بیرون زدگی از معقد وخونریزی معقد دارم،،اوندفعه به دکتر ...

عزیزم برا منم وحشتناک بود جوری که حتی نتونستم ببخشید با اپلیکاتور پماد بزنم و مجبود شدم با انگشتم بزنم..... 

برا منم بیرون زدگی داشت و خونریزی نه میتونستم بشینم حتی نمیتونستم پهلو به پهلو بشم نفسم بند میومد..... 

بهترین کار اینه که رژیم غذایی اوکی بشه که یبوست نشی اما خوب برا من کم و بیش پماد جواب داد چون دیگم همش از درد گریه میکردم.... 

البته همون بار اول خوب نشد چند روزی طول کشید....

فشارم ۳روزپیش گرفتم رو ۹بود

عزیزم تست ادرار دادی؟ 

عزیزم من سر بارداری دومم خیلی از این بابت اذیت شدم فکر کنم منم همین پماد رو استفاده کردم بازم از دکت ...

سلام انا جون من الان ۲۷ شهریور جنینه ۴روزه انتقال دادم روز ۱۳ انتقال بتام ۵۲ بود وشکر خدا خوبم بالا رفت چهرشنبه سنو شدم دکتر گفت با توجه به اندازه ی جنین ۷ هفته وسه روزی با تاریخ انتقالم دو هفته اختلاف داره همه چیشم نرمال بود ضربان قلبش همه چیش شنبه ۸سنو دادم جنینم ۵ ممیلیمتر بود تا چهارشنبه شده بود ۸ یعنی رشد داشت ولی دکترم هی میگه مشکلی هست که دو هفته اختلاف داره به نظرت مشکلی داره من برایت تعیین جنسیت ایوی اف کردم نت خودم نه شوشو مشکلیم نداریم ببخشیدزیاد شد حرفام لخته ی پشت جفتم دارم چه کار کنم خوب بشه لک اینا ندارم داروهامم زیاد نکرد وفقط گفت استراحت