2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046392 بازدید | 684511 پست
فدااات بشم،  این از مهربونی شماست که هوای منو داری عزیزم 💋 من پیش دکتر سید ریحان میردامادی می ...

قربونت عزیز دلم. اگه اسپرم همسرت مشکلی نداشته باشه که خیلی خوبه اگه خدا بخواد همین ماه مامان میشی عزیزم و دیگه نیازی به هیچ کاری نیست. 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه اولین پانکچرم حین پانکجر گفتن تخلیه کردیم یه مدت نبود دوباره برگشت و همچنان هست دکترم گفت مشکلی ا ...

کلا با بارداری از بین میره نگران نباش. ممنونم که جواب دادی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگید چطور احه میگن اندو برگشت پذیره و کامل از بین نمیره ؟

عزیزم خوب بعد درمان آندو باید تحت مراقبت باشی. هر شش ماه چکاپ بشی..... 

من خودم ۹۴ عمل کردم تا الان که برنگشته اما تحت مراقبت بودم..... 

چون با هر بار پریود شدن احتمال برگشت هست..... 

درمان قطعی آندو بعد درمان پریود نشدنه.... 

یعنی تا زمانی که پریود میشی احتمال برگشت هست اما خوب مراقب باشی انشالله برنمیگرده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان پوست شماهم شدید خشک شده کامل بدنم دست و پا وشکم ...پوسته پوسته شده و می ریزه کسی مثل من بوده ...

از داروهات میتونه باشه..... 

پروژسترون داری؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش.....  استراحت کن.....  من خودم خونریزی داشتم الان پرنسسم خانومی شده برا ...

ممنونم از دلگرمیات آنا جان خدا برات حفظش کنه . ❤️

با وجود لکه بینی شیاف رو واژینال بذارم ؟؟؟؟ دکترم گفته بود فقط واژینال بذار . 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنونم از دلگرمیات آنا جان خدا برات حفظش کنه . ❤️ با وجود لکه بینی شیاف رو واژینال بذارم ؟؟؟؟ دکترم ...

عزیزم من حتی موقع خونریزی هم واژینال میذاشتم..... 

دکترم گفته بود واژینال بذار.... 

عزیزم من حتی موقع خونریزی هم واژینال میذاشتم.....  دکترم گفته بود واژینال بذار....

پس همون واژینال میذارم ممنونتم عزیزم برام خیلی دعا کن❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
پس همون واژینال میذارم ممنونتم عزیزم برام خیلی دعا کن❤️🤲🏻

نگران نباش عزیزم..... 

انشالله به سلامتی بغلش کنی همه این روزها یادت میره.... 

فقط از من به تک تک دوستان نصیحت..... 

این روزها میگذرن چه با استرس چه بی استرس..... 

اما عوارض استرس بعدا هم خودتونو اذیت میکنه هم بچه هاتونو پس تا میتونین کنترلش کنین..... 

نمیگم صفر بشه استرستون اما تا حدی که ممکنه کمش کنین.... 

بله 

از همون پروژسترون عزیزم..... 

مایعات و آب زیاد بخور.... 

دوستان پوست شماهم شدید خشک شده کامل بدنم دست و پا وشکم ...پوسته پوسته شده و می ریزه کسی مثل من بوده ...

من وحشتناک بودم، دلم میخواست برم تو روغن بشینم😁

ولی کم کم انگار بدنم عادت کرد یه کم بهتر شدم