2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
خداروشکر عزیزم که مثبت شدی بخدا امروز اومدم فقط ببینم شما مثبت شدین باور کن هر صفحه رو که باز میکردم ...

ان شالله ..مطمین باش میگره خودش سرد برخوردش اما تو انتقال نهایت دقت و داره خدا شادت کنه 

سلام خانوما یه سوال داشتم درسته که میگن تو ای وی اف تعیین جنسیت تا آخر ماه بارداری باید امپول دور نا ...

عزیزم چرا استرس داری ما این همه زدیم تازه من ادنوم سینه دارم مشکوک به ام اس هستم اندومتریوز دارم خلاصه گنجی هستم این همه زدم اصلا نگران نباش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا واقعا به ماها رحم کنه وقتی میتم اینجا میبینم دل هممون یجوره  اوا میگیم کاش مثبت بشیم بعد ک ...

الهی آمین ...اره  خیلی بی دغدغه باردار میشن ان شالله جواب این همه اضطراب و با فرزند سالم و صالح بگیریم 

من انتقال اولمه. روزی ۴ تا استرادیول و ویتامین دی و فولیک اسید

منم دوتا استرادیول وامپول سینافکت و هپارین واسید فولیک

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
مامان رقیه جان عکس اومد ؟

مرسی عزیزم اومد 🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره لولم هیدرو بود کلا باید عمل میشدم وپاکسازی کرد برام

عزیزم از کجا فهمیدی لوله هات هیدرو است؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خانم های عزیز سلام روزتون بخیر پیام دادم دکترم گفت روز ۲۱  انتقال بیا مطب  شماهم همین طور ...

به من بتا اولم ۲۲۲ بود گفتن تکرار کنم اگه دل خودت با تکرارش آروم میگیره برو آز بده اگه بیشتر بهت استرس میده نده ، ببین من هرروز بادوم خوردم و سیب و گلابی و موز و شیر و گردو کلا چیزای مفید فقط خوردم خداروشکر تشکیل شد استرس نداشته باش عزیزم حتما تشکیل میشه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم چرا استرس داری ما این همه زدیم تازه من ادنوم سینه دارم مشکوک به ام اس هستم اندومتریوز دارم خلا ...

مامان خانومی میگم کیست آندومتریوزت رو عمل کردی یا نه؟ واسه کیستت کار خاصی کردی قبل انتقال؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا واقعا به ماها رحم کنه وقتی میتم اینجا میبینم دل هممون یجوره  اوا میگیم کاش مثبت بشیم بعد ک ...

نگران نباش عزیزم انشاالله برا هممون بهترین اتفاق بیفته منم همین بودم اما باید به خودمون بقبولونیم که هرچی قرار باشه اتفاق بیفته میفته و خواست خداست من مامانم میگه سر خود من انقدر خونریزی داشته تازه میگه اونموقع پروژسترونم ندادن بهم اما قرار باشه بچه ایی به دنیا بیاد میاد اگرم قرار بر نیومدنش باشه نمیشه هرکاریم بکنی نمیشه باید اعتماد کامل کنیم به اینکه هرچی قرار باشه اتفاق بیفته میفته حالا ما هرکارم بکنیم هرچی بخواد بشه میشه ولی واقعا سخته من خودم دیروز بعد شیاف گذاشتن لک دیدم داشتم سکته میزدم خودمو شوهرم 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خب خدا رو شکر انشالله که همیشه سلامت باشی و به زودی مامان بشی از رحمت خدا نا امید نشو این مدت که نبو ...

فدااات بشم،  این از مهربونی شماست که هوای منو داری عزیزم 💋

من پیش دکتر سید ریحان میردامادی میرم،  ایشون اقا هستن،  فعلا هورمونای من تنظیمه و کیست از بین رفته،  بهم این ماه که پریود بشم متفورمین داده با لتروزول،  بعد گفته روز ۱۴ پری بیا تهران 

این ماه هم داروهای این دکتر استفاده کنم اگه جواب نگرفتم میرم جنین انتقال میدم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اون دفعه که مثبت شد جنینم گرید a بلاست بود،  همش تو ذهنم میگم نکنه پول اضافه خرج کنم،  دار ...

خوب دکترت راست گفته😁

واقعا یه سری بارداری ها بی دلیل سقط میشه، البته ما میگیم بی دلیل، ولی معمولا جنین مشکل کروموزومی داره، بدن تصمیم میگیره حذفش کنه. که تو همه آدم ها هم میتونه اتفاق بیوفته

من ولی منظورم این بود که اگر خیالت رو راحت تر میکنه بری سراغ آزمایش های ایمنی و انعقادی، اگر تا الان ندادی، که اگر لازم بود دارو ها طبق اونا تجویز بشه

یه چیز دیگه هم اینکه آندومتریوز قبل انتقال حتما باید خاموش بشه، با همون دارو و آمپول و ....، که شما میگی خداروشکر مال شما الان خوبه🙏 منم خودم آندومتریوزی بودم ، واسه همین میگم

البته آندو ربطی به سقط نداره، فقط رو کیفیت تخمک و گرفتن جنین و ... تاثیر میذاره

ببین کیفیت جنین که جنین شناس میگه، بر حسب آزمایش یا کیفیت کروموزومی جنین نیست، یه چیز چشمیه، که بر طبق سرعت تقسیم سلولی و تقارن سلول ها و .... معلوم میشه، الزاما نشون نمیده سلامت جنین چقدره! برای همین خیلی موقع ها برخلاف انتظار ما ممکنه گرید a برای یه نفر نگیره ولی برای همون آدم c بگیره

کیفیت b و c غیر قابل انتقال نیست، برای همین میگم حیفه، حتی میتونی بگی بذارن کامپکت بشه (چند سلولی که معمولا روز ۴ میشه) یا بلاست بشه که خیالت راحت تر باشه موقع انتقال

ولی اینم در نظر بگیر که ممکنه یه جنینی داخل بدن رشد کنه ولی تو دستگاه رشد نکنه، یعنی یه ذره ریسکیه به هر حال

آره عزیزم برو انتقال، چقدر خوشحالم که دوباره با انرژی برگشتی توی گروه.

فداات عزیزم،  انشالله زودتر بری زیمان کنی و بیای خبر سلامتی خودتو و نی تی بزاری تو گروه برامون انرژی بخش باشه 😍🌺🌸

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
البته من انتقال قبلی هردولوله بسته و عفونت داشتن برای این سری رفتم پیش دکتراصف جاه عمل کردم و همه عی ...

همون لوله هیدرو تو لانه گزینی و رشد اولیه جنین خیلی تاثیر داره، چون عفونت رو پس میزنه تو رحم، خیلی خوب کردی پیش آصف جاه عمل کردی

اندفعه ایشالا مامانی و بعد ۹ ماه بغلش میگیری