خوب دکترت راست گفته😁
واقعا یه سری بارداری ها بی دلیل سقط میشه، البته ما میگیم بی دلیل، ولی معمولا جنین مشکل کروموزومی داره، بدن تصمیم میگیره حذفش کنه. که تو همه آدم ها هم میتونه اتفاق بیوفته
من ولی منظورم این بود که اگر خیالت رو راحت تر میکنه بری سراغ آزمایش های ایمنی و انعقادی، اگر تا الان ندادی، که اگر لازم بود دارو ها طبق اونا تجویز بشه
یه چیز دیگه هم اینکه آندومتریوز قبل انتقال حتما باید خاموش بشه، با همون دارو و آمپول و ....، که شما میگی خداروشکر مال شما الان خوبه🙏 منم خودم آندومتریوزی بودم ، واسه همین میگم
البته آندو ربطی به سقط نداره، فقط رو کیفیت تخمک و گرفتن جنین و ... تاثیر میذاره
ببین کیفیت جنین که جنین شناس میگه، بر حسب آزمایش یا کیفیت کروموزومی جنین نیست، یه چیز چشمیه، که بر طبق سرعت تقسیم سلولی و تقارن سلول ها و .... معلوم میشه، الزاما نشون نمیده سلامت جنین چقدره! برای همین خیلی موقع ها برخلاف انتظار ما ممکنه گرید a برای یه نفر نگیره ولی برای همون آدم c بگیره
کیفیت b و c غیر قابل انتقال نیست، برای همین میگم حیفه، حتی میتونی بگی بذارن کامپکت بشه (چند سلولی که معمولا روز ۴ میشه) یا بلاست بشه که خیالت راحت تر باشه موقع انتقال
ولی اینم در نظر بگیر که ممکنه یه جنینی داخل بدن رشد کنه ولی تو دستگاه رشد نکنه، یعنی یه ذره ریسکیه به هر حال