2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
خانم های عزیز سلام روزتون بخیر پیام دادم دکترم گفت روز ۲۱  انتقال بیا مطب  شماهم همین طور ...

عزیزم اولا استرس خودش سمه خیلی تاثیر داره هر وقت چیزایه منفی اومد تو ذهنت دستتو بزار رو شکمتو ایت الکرسی بخون وبه خدا بسپرش واقعا ما نمیتونیم کاری بکنیم اون وروجک باید خودش کاراشو بکنه ولی میگن بادام درختی خوبه برایه تشکیل قلب

اره واقعا اگه خدا بخواد میشه،  کیست اندو که لاپاراسکوپی کردم ولی برگشت ولی الان رفتم پیش یه دکت ...

خب خدا رو شکر انشالله که همیشه سلامت باشی و به زودی مامان بشی از رحمت خدا نا امید نشو این مدت که نبودی سه تا از بچه های همین تاپیک با معجزه خدا مامان شدن با اینکه شرایطشونم خیلی بد بوده. انشالله که با خبرای خوش بیای عزیز دلم. خیلی خوشحال شدم اومدی از احوالت گفتی. راستی دکتری که برای کیستت رفتی کی بود و اینکه دارو چیا بهت داد؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

خداروشکر عزیزم که مثبت شدی بخدا امروز اومدم فقط ببینم شما مثبت شدین باور کن هر صفحه رو که باز میکردم دنبال پست خبر خوش شما بودم دل تو دلم نبود آخه منم مثل شما فقط یک جنین دارم باور کنید هر دفعه پست شما و آراد رو میخوندم براتون دعا میکردم الانم هر صفحه رو میخوندم میگفتم خدا کاش مثبت بشه خیلی خوشحالم انشاالله بسلامتی نی نی بیاد تو بغلت برای منم دعا کن آخه منم با موسی پور پانکچر کردم آذر میرم برای انتقال

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
عزیزم این یعنی جنین لانه گزینی کرده ولی اونقدر قوی نبوده به رشدش ادامه بده بله بارداری رخ داده

البته من انتقال قبلی هردولوله بسته و عفونت داشتن برای این سری رفتم پیش دکتراصف جاه عمل کردم و همه عیبا رو رفع کرد

البته من انتقال قبلی هردولوله بسته و عفونت داشتن برای این سری رفتم پیش دکتراصف جاه عمل کردم و همه عی ...

خوب خوده عفونت میتونه باعثش باشه که جنین نتونسته بمونه چون عفونت لوله میگن یه ماده ای تولید میکنه مانع لانه گزینی یا لانه گزینی رو مختل میکنه انشالله این بار به نتیجه برسی دکتر من قبل انتقال بهم انتی بیوتیک داد تا عفونت ها از بین بره

خدا واقعا به ماها رحم کنه وقتی میتم اینجا میبینم دل هممون یجوره 

اوا میگیم کاش مثبت بشیم بعد که مثبت میشیم یه روز خوشحالیم و دوباره حالا اگه پوچ باشه اخ قلب اگه س ق ط 

من خودم اخر این هفته باید برم برا قلب مثل ادمای پر کندم با اینکه سابقه منفیم ندارم همش با خودم نکات مثبت و میشمارم که اروم بشم  

ولی بعضیا رو میبینم خداروشکر با بی بی چکشون به همه اعلام میکنن نی نی دارن و جشن میگیرن نه ماه بعد هم خوشگل بغلش میکنن 

الهی خدا همرو اینجوری به نتیجه برسونه و دلامونو اروم کنه 🙏🏻

الهی هر کی نینی میخواد به قشنگترین حال ممکنه بهش برسه 😍

سلام خانوما یه سوال داشتم درسته که میگن تو ای وی اف تعیین جنسیت تا آخر ماه بارداری باید امپول دور نا ...

سلام عزیزم،اگر مشکل انعقاد خون داشته باشی تا آخر باید بزنی، ربطی به ای وی اف تعیین جنسیت و ای وی اف ناباروری نداره.

یه آمپول رقیق کننده خون هست.

خدا واقعا به ماها رحم کنه وقتی میتم اینجا میبینم دل هممون یجوره  اوا میگیم کاش مثبت بشیم بعد ک ...

اصلا نباید به چیزهای بد و منفی فکر کنی،من اسفند انتقال دادم، جواب آزمایش رو اسفند گرفتم و بعد رفتم مسافرت و 20 فروردین واسه قلبش رفتم، اصلا هم فکر بد نمیکردم.