2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
بچه ها من ازدیروز خیلی درد پری دارم چرا اینجوری شده نکنه حاملگیم از بین رفته میخوام پریود بشم

عزیزم درد پریودی طبیعیه،  مگر این که غیر قابل تحمل باشه،  همراه با خونریزی،  انشالله مبارکت باشه و به سلامت این دوره بگذرونی

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی بوده اینجا با جنین گرید b و c باردار شده؟ 

بله عزیزم بوده یکی از بچه ها الانم بارداره خدا رو صد هزار مرتبه شکر نی نیش سالمه گرید جنینش c بوده. من پیامت رو دیدم گفتی میخوای دوباره پانکچر کنی به نظرم اشتباه نکن برو انتقال بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزیزم بوده یکی از بچه ها الانم بارداره خدا رو صد هزار مرتبه شکر نی نیش سالمه گرید جنینش c بوده. ...

فداات بشم مرسی، ببین پس چرا دکترا نا امید میکنن؟ 

ببین برای بعضی ها جنین هم تشکیل نمیشه،  من پیش خودم گفتم بالاخره اینا جنین که هستن ؟ 

حالا با شوهرم صحبت کردم گفتم میرم قبل عید انتقال میدم 

قبلش باید سینافکت بزنم،  مثل انتقال قبل

امیدوارم دکترم قبول کنه انتقال بدم 😓

باورت نمیشه به دارو های انتقال که فکر میکنم تن و بدنم میلرزه،  مخصوصا اون امپول پروژسترون 😏

بله عزیزم بوده یکی از بچه ها الانم بارداره خدا رو صد هزار مرتبه شکر نی نیش سالمه گرید جنینش c بوده. ...

راستی شما چکار کردی؟  تو چه مرحله ای هستی؟ 

سلام خانوما کسی از شما هست که رفته باشه پیش دکتر شهلا دانایی تو تبریز برا آی وی اف تعیین جنسیت میخوا ...

سلام . من عمل هیستروسکوپیم با ایشون بود ولی خودم تا حالا باهاشون ویزیت نشدم.و برخوردی نداشتم. تو جهاد هم بشدددت شلوغه سرش و معمولا روز ویزیت ایشون خیلی شلوغه . تعریف شو زیاد شنیدم. باز دوستان تبریزی دیگه میان میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الاجون کاربر نازنین در مورد دکتر دانایی سوال داشتن میشه جوابشو بدین اگه شناخت داری 

منم متاسفانه خیلی شناخت ندارم ولی تعرفشو زیاد شنیدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها در صورت چند دفعه روو دستمال لک دیدن و و بعدشم قطع شدن میشه آنوکسا پارین رو بزنم؟؟؟؟؟ میترسم قطعش کنم خونرسانی به جنینام انجام نشه چون چندجا گفتن دکترشون گفته آنوکسارو به هیچ وجه قطع نکنن 

بزنم آنوکسارو؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وااای خدا چقدر انرژی گرفتم عزیزم 😍😍😍😍 کاش میشد برم الان انتقال بدم  اصلا مشتاق شدم به خدا ...

به نظرم برو به دکتر بگو این ور سال دیگه پول پانکچر ندارم🤭

میخوام همینارو انتقال بدم

چرا نگیره آخه، برای شما یه بار مثبت شده، یعنی بازم میشه

حالا شاید لازم باشه داروهاتو یه کم تغییر بده

دفعه پیش معلوم شد چرا نموند؟

اره خودمم فکر کنم خیلی فشارش دادم داخل برا اون بوده چون اگه میخواست چیزی باشه باید از صبح میشد نه فق ...

ببین همین آنوکسا خون رو رقیق میکنه، هر خراش کوچیکی ممکنه خونریزی کنه. من بودم به حرف مرکز گوش میدادم ادامه میدادم، اگر بازم دیدم قطع میکردم

من خودم گاهی واژنم انگار تورم داره، به زور شیاف قبول میکنه😁

یکی از همین بارها بعد شیاف لک دیدم، انقدر مطمئن بودم از اونه کلا بهش توجه نکردم، یادم رفته بود🙈 تا الان تو گفتی اینجوری شده یادم افتاد

ببین همین آنوکسا خون رو رقیق میکنه، هر خراش کوچیکی ممکنه خونریزی کنه. من بودم به حرف مرکز گوش میدادم ...

الان دکترم جواب داد گفت باید قطع کنی تا ۴۸ ساعت بعد اگه ندیدی بعدش استفاده کن . نزنم آنوکسارو خونرسانی مختل نمیشه به جنینام؟؟؟؟؟  دکترم تاکید کرد که قطع کنم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍