2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
فدای تو عزیزم، شما زودتر از همه آزمایش دادی و مثبت شدی، واقعا خیلی ناراحت شدم. انشالله بهترین ها بر ...

خوشبحالتون 😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مهم اینه جنین از نظر ژنتیکی سالم باشه وگرنه گرید آ باشه ولی سالم نباشه نمیگیره.....  با ...

وااای عزیزم مرسی که بهم انرژی میدید برای ادامه دادن 🌹🌺🌸 بعد سقط دوران بدی گذروندم تازه داره روحیه ام برمیگرده 😊 مشکل اینه که شوهرم میگه برای چی میخوای دارو الکی مصرف کنی وقتی نمیگیره؟ 😕 حالا باید راضیش کنم

ولی واقعا از ته دلم به این نتیجه رسیدم که تا خدا نخواد نمیشه 👌🏻

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مرسی عزیزم، من کرج میرفتم، ابن سینا توی بیمارستان کمالی یه شعبه داره، اونجا میرفتم. همه مراکز هم آم ...

من اراک هستم،  منم دارم ابن سینا میرم که زیر نظر ابن سینا تهرانه 😊 توکل به خدا انشالله منم مامان بشم 

بازم مرسی یادم بودی،  خیلی انرژی گرفتم 💋

ببین من دو تا جنین b انتقال دادم هر دو گرفت به نظرم حیفه، پانکچر دوباره سخته خوب

وااای خدا چقدر انرژی گرفتم عزیزم 😍😍😍😍

کاش میشد برم الان انتقال بدم 

اصلا مشتاق شدم به خدا 😶

۱۲ میلیون پول دارو خارجی دادم،  خریدم گذاشتم تو یخچال ولی دلم نمیاد برم پانکچر بشم،  چون خیلی اذیت میشم،  تمام سیستم بدنم میریزه بهم 

خدا کمکم کنه

چرا انتقال نده،باور داری سری قبل که با کشاورز انتقال داشتم ۶ ماه آوردم و بردم همسری به خاطره یه چیز ...

حالافردا نوبت دارم روز نهم سیکل انتقال ببینم کنسل میکنه بازم یا ن

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
بسلامتی عزیزم انشالله این بار حتما مامان میشی😍 من روز ۵ سیکلمه. حالا ۵ روز دیگه باید سونو بشم ببین ...

انشالله ب سلامتی منمفردا سنو دارم 

بسلامتی عزیزم انشالله این بار حتما مامان میشی😍 من روز ۵ سیکلمه. حالا ۵ روز دیگه باید سونو بشم ببین ...

چه داروهایی مصرف میکنی

ببین این که تو میگی بیشتر شبیه اینه که موقع شیاف گذاشتن ناخن ات گرفته داخل واژن زخمی شده هی با دوز ...

اره خودمم فکر کنم خیلی فشارش دادم داخل برا اون بوده چون اگه میخواست چیزی باشه باید از صبح میشد نه فقط بعد از گذاشتن شیاف من تازه پریروز سونو بودم گفت خوبه مشکلی نیست اصلا نگران نباش زنگم زدم پرسیدم گفت در صورت خونریزی آنوکسا رو باید قطع کرد اما اگه یه دفعه دیدی یه دفعه ندیدی اینجوری ممتد نبود آنوکسا رو بزن . بزنم به نظرت ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍