2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
تکاب ادربایجان عربی بود فروشنده رو نمی شناسم اما یه پیج هم پیج بهار جهرم فک کنم  اونم خوبه پیج ...

مرسی قربونت😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم هر 12 ساعت هپارین دارم  پردنیزولم دارم روزی یکی میخورم

سلام عزیزم خدا نی نی تو برات حفظش کنه ..میشه بگی چرا پردنیزولون میخوری و اینک واکسن کرونا زدین؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الاجون کاربر نازنین در مورد دکتر دانایی سوال داشتن میشه جوابشو بدین اگه شناخت داری 

عزیزم بهتون تبریک میگم😍 خیلی علائم  داشتین بدلم افتاده بود خوش خبر میاین. ان شالله ۹ ماه بعد صحیح و سالم بغلش بگیری

خدایا شکرت
چشم حتما برات دعا می کنم عزیزم اروم باش من حین انتقال بخدا مامایی ک سونو میکرد میگفت کجاییی خوابی بی ...

گلم تبریک میگم بالاخره مثبت شدی اینقدرنگران بودی منم امیدوارشدم منم جنینام کم هستن ولی خیلی امیدوارم بهشون فداشون بشم

بچه ها من ساعت ۱/۱۵ شیاف گذاشتم الان رفتم دسشویی روو دستمال خونی بود همراه ترشح و اضافه ی شیاف خونی بود چیکار کنم الان من ۴ شنبه هم رفتم دکتر دکتر گفت مشکلی نیست تاالان هم سابقه لک و خونریزی نداشتم علتش چیه؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ سرخود شیافمو یه دونه بیشتر کنم؟؟؟؟؟ الان روزی ۲ تا شیاف دارم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منمم توسیکل انتقالم برای دومین بار امروز روز هفتمه شماچندی واسه منم 4روز بود 

بسلامتی عزیزم انشالله این بار حتما مامان میشی😍

من روز ۵ سیکلمه. حالا ۵ روز دیگه باید سونو بشم ببینم انتقالم برای چه روزی میشه

سلام بچه ها من فردا نوبت پانکچرمه از دیروز سرما خوردم داروهم خوردم نکنه بد بود دارو خوردم ؟ممک ...

عزیزم برای محکم کاری تست کرونا بده اگه میتونی انشاالله اگه منفی بود دیگه داروخوردنت مشکلی نداشته باشه انشاالله چیزی نیست

مرسی عزیزم  توو اینستا چندتا پیج پیدا کردم اما سایزشو نمیدونم میخواستم آنلاین سفارش بدم اما گفت ...

نه عزیزم

میگم مغازه هایی که معرفی کردم رو تو اینستا پیدا کن اگه از کارهاش خوشت اومد حضوری برو که الکی این همه راه نری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم میگم مغازه هایی که معرفی کردم رو تو اینستا پیدا کن اگه از کارهاش خوشت اومد حضوری برو که ال ...

من ساعت ۱/۱۵ شیاف گذاشتم الان رفتم دسشویی روو دستمال خونی بود همراه ترشح و اضافه ی شیاف خونی بود چیکار کنم الان من ۴ شنبه هم رفتم دکتر دکتر گفت مشکلی نیست تاالان هم سابقه لک و خونریزی نداشتم علتش چیه؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ سرخود شیافمو یه دونه بیشتر کنم؟؟؟؟؟ الان روزی ۲ تا شیاف دارم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
پس منم شیاف بزارم

من ساعت ۱/۱۵ شیاف گذاشتم الان رفتم دسشویی روو دستمال خونی بود همراه ترشح و اضافه ی شیاف خونی بود چیکار کنم الان من ۴ شنبه هم رفتم دکتر دکتر گفت مشکلی نیست تاالان هم سابقه لک و خونریزی نداشتم علتش چیه؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ سرخود شیافمو یه دونه بیشتر کنم؟؟؟؟؟ الان روزی ۲ تا شیاف دارم