2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684517 پست
اگه سایزو تونستم بفهمم بتونم آنلاین سفارش میدم راحتتره👌🏻 مرسی از راهنماییت عزیزم 😘

قربونت عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دیروز شروع شده خیلی خیلی نه اما اذیتم

من سه روز مونده بود به انتقام سرما خوردم گلو درد داشتم و آبریزش بینی داشت شدید میشد انبر نسا دود کردم سرمو گرفتم روش خیلی میسوزونه گلو بینی وهمرو فرداش کلا خشک شد دوروز دود کردم روز سوم هیچ اثری  از سرما خوردگی نبود اصلا دارو هم استفاده نکردم اگه این کارو نمیکردم خیلی شدید تر میشد رفتم واسه انتقال الانم خدارو شکر مثبت شدم انشالله قسمت شما هم بشه 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
من سه روز مونده بود به انتقام سرما خوردم گلو درد داشتم و آبریزش بینی داشت شدید میشد انبر نسا دود کرد ...

مرسی لز راهنمایت عزیزم بنظرت ایرادی نداره دیشب قرص خوردم نکنه بد باشه

سلام خانوما کسی از شما هست که رفته باشه پیش دکتر شهلا دانایی تو تبریز برا آی وی اف تعیین جنسیت میخوا ...

سلام بله گلم من مریض شهلا دانایی هستم من برای ای وی اف رفتم برای تعیین جنسیت نرفتم خیلی ب کاردکترم ایمان دارم خیلی ازش راضیم اولین انتقال ب دست دکترم مثبت شدم و تعیین جنسیت هم اینو بدون ک چیز صددرصد هستش 

سلام بله گلم من مریض شهلا دانایی هستم من برای ای وی اف رفتم برای تعیین جنسیت نرفتم خیلی ب کاردکترم ا ...

ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی گلم چن ماه طول کشید تا مثبت شی و هزینش چقدر شد‌؟

ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی گلم چن ماه طول کشید تا مثبت شی و هزینش چقدر شد‌؟

عزیزم من یکسال بود میرفتم پیش خاتم دکتر البته چون مشکلای دیگه ای داشتم اون همه طول کشید هزینشم تو بیمارستان بین الملی ۲۵-۳۰ هست البته بدون تعیین جنسیت 

ولی تو مرکز جهاد هزینش کمتر هستش

سلام خانوما کسی از شما هست که رفته باشه پیش دکتر شهلا دانایی تو تبریز برا آی وی اف تعیین جنسیت میخوا ...

من خودم تجربه ندارم اما تعریفشو خیلی نی کنن من چون نوبت دهی و ویزیتاش طول می کشید  میرفتم پیش موسی پور چون زود راه می ندازه من از شهرستان  می رفتم این بهتر بود برام الا حون ریپلای کن شاید بهتر راهنمایی کنه 

دیشب آمپولhcgزدم اما حالمم بد بود کلاکس و نوافن خوردم یعنی نباید میخوردم دارم میمیرم از استرس تووخدا ...

نترس یه خانم با من بود شدید مریض بود گفت کلی دارو خوردم  پانکچرهم شد فک نکنم مشکلی برا تخمک پیش بیاد تو انتقال اینا مهمن نه پانکچر تازه خودشون  انتی بیوتیک میدن بعد پانکچر حتی وقتی من انتقال فرش داشتم   

خیلی دلم گرفته دعا کنین شاید خدا صدای شمارو شنید دل منو وخانوادهام شاد کنه

چشم حتما برات دعا می کنم عزیزم اروم باش من حین انتقال بخدا مامایی ک سونو میکرد میگفت کجاییی خوابی بی خیال ...ارامش خیلی مهمه بسپار به خدا ۳ایه اخر سوره باسین حفظ کن و مدام بخون  در مورد خلقته