2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
ان شالله خودتون هم همین طور عزیزم . پروانه جون بعد مثبت شدن هم مراقبتام سفت و سخت باشه کار خونه زیاد ...

والله من که از روز ۵ انتقال به بعد همه کار کردم فقط جارو برقی نمیکشیدم بعد مثبت شدنم همه کار کردم تا اینکه رفتم گفت هماتوم داری باید استراحت کنی کمی استراحتمو بیشتر کردم

عزیزم داروهات همون رواله برایه ما که میگن صد در صد لاید تکرار بشه به مرکزت بتا رو بگو خودشون بهت وقت ...

عزیزم برا بادکش شکم اول با روغن چرب کنم بادکش کنم یا اول بادکش کنم بعد چرب کنم ببندم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول چرب کن ۵ دقیقه مالش بده  بعد بادکشو بنداز بعد از بادکشم قشنگ مالش بده دورانی

باد کش چند دقه طول بکشه بعدش حتما ببندم یا نیاز نیست

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
قربونت شلوار بارداری بگیر خیلی خوبه

شما هم تهرانی ؟ ببین شلوار بارداری از کجا گزفتی حضوری میخوام برم بخرم کجا شلوار بارداری دارن ؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

مبارکه عزیزم

اولین انتقالی ای بودی توی این مدت که توی تاپیکم که مطمئن بودم مثبتی 😅😍نمیدونم چرا ولی به دلم افتاده بود مامان شدی یکی دوبار هم رفتم بهت بگم ترسیدم 

دیدی معده درد علائم بارداریهههه

انشاالله بسلامتی در آغوشش بگیری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شما هم تهرانی ؟ ببین شلوار بارداری از کجا گزفتی حضوری میخوام برم بخرم کجا شلوار بارداری دارن ؟

مفتح داره

شهرری سه راه ترانسفر بازار آرین که آقا بزرگ هم اونجاس دو سه تا مغازه داره

من از همینجا خریدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مفتح داره شهرری سه راه ترانسفر بازار آرین که آقا بزرگ هم اونجاس دو سه تا مغازه داره من از همینجا خ ...

مرسی عزیزدلم  کجای مفتح داره؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دکترم گفت تا لخته ندیدی شدید نشد نمیخواد بیمارسنان بری تا فردا بیای مطب الان باید چیکار کنم تا فردا ...

والا من تا خون دیدم دکترم گفت سریعا برو بیمارستان و بعد هم که علت مشخص شد  برام آمپول پرولوتون تجویز کرد و گفت یکم‌بیشتر استراحت کن کار سنگین نکن دسشویی حتما فرنگی برو و زیاد سرپا واینسا . گلم انشالله هیچی نیست اینجا اکثرا خون و لک دیدن انشالله بخیر بگذره برای شما هم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دکترم گفت تا لخته ندیدی شدید نشد نمیخواد بیمارسنان بری تا فردا بیای مطب الان باید چیکار کنم تا فردا ...

عزیزم ب نظر من اصلا نباید اجازه داد تا خون ریزی زیاد بشه باید سریع جلوشو گرفت یعنی چی ک تا لخته ندیدی نرو بیمارستان خوب شاید خدایی نکرده با لخته سقط شد 

ب نظرم تا لک میبینی سریع شیاف بزار و امپول پرولوتون بزن اصلا نزار خون ریزیت زیاد بشه