2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
اره عزیزم گریه امونم نمیده دریت تایپ کنم 

الهی عزیزم 😍حالتو خریدارمممم الان قشنگ میدونم چه حس باحالیه خدایا شکرتتتتتتت🤲🏻🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
 وااای عزیزم چقدر برات خوشحال شدم بخدا....انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشه به حق آقا امام ...

چشم اراد جلو ازمایشگاه برات دعا کردم بخدا میگم برات هر چی بدونم عزیزم خدا شادت کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

عزیزممممممم خیلی مبارکت باشه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

وای خدا را شکر مبارک باشه عزیزم ان شالله بعد نه ماه بغلش کنی عزیزم خیلی برات دعا کردم همیشه خوشحال باشی 🙏🙏🙏

نه عزیزم من شهرستان مطب پنجشنبه تعطیل بیمارستان رفتم سونوگرافی دکتر رفته بود مرخصی 

انشالا میری همه چی اوکیه😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

اااااااااای جااااااااااااااااااااااااااانم        واااااااااااای خییییییییییییییلی خوشحاااااااالم عزیزم. نمیدونی نفسمو حبس کرده بودم تا به پیامت رسیدم راحت شدم. الهی هزاران بار شکر. ان شاالله بمونه برات  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چشم اراد جلو ازمایشگاه برات دعا کردم بخدا میگم برات هر چی بدونم عزیزم خدا شادت کنه 

هوررررا مبارکت باشه بانو برو حالشو ببر منم وقتی جواب ازمو گرفتم با صدای بلند تو ازمایشگاه گریه کردم همه نگام میکردن😳😳😳😳😳حالا اگه میدونستن دوتا دختر دارم چه قدر فشتم میدادن

سلام عزیزم خیلی خیلی خوشحالم برات عزیزدلم الهی شکرت خیلی خیلی مبارکت باشه الهی که بارداریه خیلی راحتی داشته باشی ونی نی نازتو صحیح وسالم وسروقت بغل کنی 😍😍😍😍فقط خدا میدونه پیامتو دیدم چقدر خوشحال شدم عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

خدایا شکرت 

خدایا به این نعمتِ بارونت قسمت میدم این شادی وخوشحالی رو خیلی زووووود قسمت تک تک دوستای گلم بشه 

الهی آمین🤲🏻🤲🏻😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم ک جواب دادی من متاسفانه خونریزی کردم بزرگتر شد کوچکتر نشد و سایزش خیلی خیلی بزرگه سایز ...

نگران نباش عزیزدلم همون خدایی که داده بهمون همون خدام حافظ ونگه دارشونه

احساس میکنم بخاطر اینکه دوز داروهات درست نبوده اینجوری شده اگه تونستی یکی دوتا دکتر برو ببین چی میگن