2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام بچه ها لطفا کمکم کنید مخصوصا دوستانی که pco هستن من دونور بردم و دکتر تاییدش کرد وگفت خوبه ولی ...

چرا شخصی یو نمیبری که از همه لحاظ اوکی باشه؟ من خودم pcoبودم ۲۵ تا تخمک داشتم تو اخرین سونو وقتی تخمک کشی کردم تو هوشو بی هوشی دکترمو دیدم پرسیدم چندتا داشتم گفت ۱۷ تا. یعنی ی تعدادیشون به درد نمیخوردن بعدم از ۱۷ تا ۵ تا جنین ۵ روزه شد از این ۵ تا جنین بار اول یکیو از فریز در اوردن انتقال بدن که دیدن کیفیت زیاد نداره یکی دیگه هم در اوردن و انتقال دادن. منظورم اینه چون پلی کیستیک بودم ۲۵ تا تخمک اخرش شد ۴ تا جنین بدرد بخور حالا باز بین نظر دکترت چیه

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید مخصوصا دوستانی که pco هستن من دونور بردم و دکتر تاییدش کرد وگفت خوبه ولی ...

خب عزیزم چرا ریسک میکنی ما خودمون ک pco هستیم گیریم بعد شما رفتی کسی ک این مشکلو داره اوردی ریسک نکن گلم یکم زمان بزار یه مورد سالم و فعال پیدا کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم pco شدید هستم تو سیکل پانکچر ۴۲ تا تخمک ازم گرفتن که ۱۲ تا جنین تشکیل شد برام چون اکثرا پوچ ونابالغ بودن 

Pco معمولا تخمک زیاد میدن ولی اینکه بالغ وباکیفیت باشن معلوم نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
برای انتقال این بهتره درسته ؟؟همه جنینا اینطورن یا خودمون باید درخواست بدیم  وای ببخشید توروخد ...

آره عزیزم جنین پنج روزه درصد لانه گزینیش بیشتره ولی خب بستگی به جنیناتون داره که قابلیت بلاست شدن داشته باشن یا نه مثلا من از ۱۲ تا جنین ۴تاش قابلیت بلاست شدن داشتن که اینم تشخیصِ جنین شناسه مرکزه.... برا من همرو ۳روزه فریز کرده بودن که سر انتقال دومم خودم درخواست دادم که برام بذارن دستگاه ۵ روزه بشن انتقال بدن که ۲تا انتقال دادن خداروشکر مثبت شدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها اونایی که پردنیزول داشتین سردرد هم داشتین؟ من دو روزه پردنیزول رو شروع کردن برام و دو روزه شبا سردردای شدید میگیرم. میخوام ببینم ب این ربط داره یا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میخوام یه روانشناس خوب پیدا کنم و چند جلسه ای برم پیشش...فدات خیلی سختی گشیدم فک میکردم صددرصد مثبتم ...

عزیزم می‌دونم برات سخته ولی خودتم خیلی سخت میگیری همه ماکه اینجا هستیم کم‌وبیش این دوران گذروندیم بایدبسپاری بخدا کاری که ماهاکردیم راضی باش به رضای خدا خودش بوقتش دلت شاد ودامنت سبزمیکنه مطمین باش بعدم اگه هنوز جنین داری که دیگه غصه نباید داشته باشی فعلا استراحت کن خوش باش بعد دوباره باروحیه خوب بروانتقال فدای توبشم

فدات شم مامانی  ببخشید بچه ها دنبال شیاف بودم تو داروخانه ها یادم رفت بیام جوابم رو بگم  ...

مبارک باشه گلم بسلامتی باشه برات چه عدد بنای قشنگی دوتادو دوتاچهار   به فال نیک بگیربرای همه خانمادعاکن

@دلنیا69سلام عزیزم نتونستم تگت کنم به نیتت یس خوندم انشالله حاجت روا بشی

ممنون عزیزم دلنیا 69 خودم بودم دیگه با اون کار بری نیستم ایشالله حاجت روا بشی عزیزم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
سلام  من جواب ام ار ای رو گرفتم بردم پیش دکتر ولی متاسفانه خوب نبود دکتر گفت احتمال سی درصد عق ...

عزیزم خدابه دلت آرامش بده واقعا نمی‌دونم چی بگم که آروم بشی انشاالله خداخودش کمکت کنه بتونی بهترین تصمیم بگیری ،شماباهمسرت فامیل هستی؟ نگفتن چراطفل معصوم. اینطوری شده؟ 

عزیزم منم میخوام برم دکتر ایموندلوژی اما تاحالا نشنیدم همچین چیزی این دکترا ب جز ایمونولوژی تخصصشون ...

نمیدونم اما تو تشخیص بینظیرن تو تشخیص علل شکست انتقال یا سقط یا نقص ایمنی بدن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام  من جواب ام ار ای رو گرفتم بردم پیش دکتر ولی متاسفانه خوب نبود دکتر گفت احتمال سی درصد عق ...

عزیزم خیلی دلواپسی داشتیم همه ی ما خیلی سخته برات خدا به دلت آرامش بده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏