2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
مبارکه عزیزم  چندم انتقال دادی  سونو رفتی چند هفته بودی

مرسی عزیزم من ۸ مهر انتقال دادم الان برا قلب ۷ هفته و ۴ روز بودم عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم به خاطر بارداری هست 😉😉😉😉

😍😍 مرسی عزیزم از پاسخگوییات که خیالم راحت میشه واقعا 🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ان شالله  فردا میرم من همین یه  جنین  و داشتم برام دعا کنید

الهی خدا دلتو غرق شادی کنه عزیزدلم 🤲🏻❤️

میخوام یه روانشناس خوب پیدا کنم و چند جلسه ای برم پیشش...فدات خیلی سختی گشیدم فک میکردم صددرصد مثبتم ...

ببین دکتر بهزاد چاوشی رو توو اینستا داری من خودم سر همین بارداری کلی حالم بد بود رفتم زنگ زدم کلینیکش چند جلسه رفتم واقعا کمکم کرد نگران نباش به خدا منم اونسری انقد امید داشتم و منفی شدم دنیا روو سرم خراب شد حالم خیلی بد بود میفهممت اما باید توو این راه با همه سختیاش مصمم باشی عزیزم 

نه گلم الان چند روز قبل از پانکچر باشه کافیه چون ممکنه بعد از واکسن تب کنی و بی‌حال باشی و پانکچر و ...

من امروز رفتم دکتر ایمونولوژی ازشون پرسیدم گفتن اگه پردنیزولون نداری برو بزن 

منم گفتم داشتم انتقالم کنسل شد قطع کردم الان سه روز مونده به شروع پریودی فردا می‌خوام واکسن و بزنم توکل بخدا

زینبی راجع به تاریخ لنفو پرسیدم گفت که شوهرت بره نمونه بده اما تو کاغذ دیگه نوشت تزریق داخل رحمی pbmc 

راجع بهش می‌دونی گلم من تو نت سرچ کردم چیزی دستگیره نشد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم الان اومدم دکتر دست خودم نیست...حالم خیلی بد اومدم امپول آرام بخش تزریق کنم و خواب اور الان دو ...

الهییی گلم خدا به دلت آرامش بده منم الان از دکتر ایمونولوژی برگشتم اینقد خسته م سرمم درد می‌کنه توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم ممنونم الهی که خیلی زود شما خبر بارداریتو بهمون بدی  عزیزم منم میکرو کردم دفعه دوم ...

ممنون از دعای قشنگت ان شالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم ..

من اهوازم فعلا پیش دکتر خصوصی رفتم تا الان،

میخوام برم رویان دو ماه دیگه ان شالله ولی من ۹۰ کیلوام و میترسم اگ برم کاری انجام ندن برام 😔

نمیدونین هزینتون ب طور کلی چقدر شد 

بسلامتی خیلی خوشحال شدم.شما بی بی چک زده بودین؟علایم چیا داشتین و دارین؟

خوبی عزیزم 

من والا دل بیبی چک رو نداشتم به خاطر همین نزدم 

بی علائم بودم فقط 4 روزه درد پریودی میگرفت و میرفت 

شما کی باید ازمایش بدین ؟