2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
بله خيلي خوبه مبارك باشه ، من جنينم بلاست بود و روز ٣٠ انتقال رفتم براي سونو قلب ، من امگا ٣ ميخوردم ...

عزیزم من تا حالا دوبار حامله شدم قلب تشکیل نشده خیلی استرس دارم به نظرتون کی برم که خیالم راحت باشه و اینکه چی بخورم که برای تشکیل قلب مفید باشه ممنون گلم

عزیزم فولیک اسید از همه مهمتره چون کمبودش باعث تاثیر بد تو شبکه عصبی بچه میشه، من که اینجا هیچ دارو ...

ممنون از جوابت عزیزم من الان تقریبا یکسالی که تو اقدام هستم دارم فولیک اسید ۱ رو میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من غربالگری اولم نوشین محمدی تو مرکز مام انجام دادم برای دومی هم انشالله تصمیم گرفتم پیش همین دکتر ب ...

عزیزم چقدر شد هزینه غربالگری اولت مرکز مام سونو چقدرگرفتن؟ آزمایش چقدر شد؟  

عزیزم ببخشید که من جواب میدم وزن خیلییی تاثیر داره  من ۹۰ کیلو بودم دوبار انتقال دادم منفی شد ...

وای ممنون ک جواب دادی عزیزم مبارک باشه خدا حفظش کنه برات 😍😍

جدی میگی من اصلا نمیتونم من ۹۹ بودم رژیم گرفتم ۸۵ شدم ولی دوباره برگشتم ۹۰ شدم😭اصلا اراده ندارم الان سه ساله من گیر رژیم گرفتنم 😶

در کل یعنی برای اونایی ک وزنشون بالاس انجام میدن درسته ،نمیگن باید حتما وزن کم کنید 

عزیزم فولیک اسید از همه مهمتره چون کمبودش باعث تاثیر بد تو شبکه عصبی بچه میشه، من که اینجا هیچ دارو ...

سلام عزیزم خوبی گل دخترمون چطوره 

اونجا شمارو انومالی میفرستن؟؟

آره،با دکتر نسرین جلیلیان هستم

سلام عزیزم..من دوبار با جلیلیان انتقال دادم منفی شد..بنظرت امیدی هست برای بار سوم برم؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
ممنون از دعای قشنگت ان شالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم .. من اهوازم فعلا پیش دکتر خصوصی ر ...

عزیزم براچی آخه کار برات انجام ندن اونا کارشون درمان ناباروریه 

من خودمم زمانی که رفتم اونجا ۱۰۸ کیلو بودم که دکتر غدد گفت تا زیر ۱۰۰ نیای اجازه شروع درمانتو نمیدم دیگه دوماه رژیم گرفتم شدم ۹۳ رفتم پیشش که اجازه شروع درمانو داد بهم...درمورد هزینه هم والا راستش من حساب نکردم تا الان که ببینم کلا چقدر شده باز بچه های دیگه اگه بتونن کمکت کنن ولی انتقال آخرم که همین شهریور بود ۳۶۰۰ شد هزینه اش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام بچه ها لطفا کمکم کنید مخصوصا دوستانی که pco هستن من دونور بردم و دکتر تاییدش کرد وگفت خوبه ولی ...

عزیزم کسایی که pco هستن تعداد تخمک زیاد میدن ولی ممکنه زیاد کیفیت نداشته باشه.شما میتونید مکملارو تهیه کنی بهش بدی حداقل دو سه ماهی بخور تا تخمکاش کیفیت داشته باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦