2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046794 بازدید | 684549 پست
آره باز درد دل میکنیم و به هم امید میدیم..

امروز تو مدرسه با یه مکافاتی هپارین امو تزریق کردم 😣 یه کلاس خالی رفتم دزدکی ....انگار هروئین تزریق می کردم بخدا ...دستام می لرزید همش میگفتم یکی نیاد ....اخه دوس ندارم همکارام بفهمن خلاصه زدم و اومدم بیرون یکهو دیدم صندلی بلند کردم گذاشتم پشت در ... کاری که نباید می کردم 😱😱😱

چرا میرم...ولی من میدونم منفیم😔😔😔😔😔😔😔

عزیزم ان شاالله مثبتی حتی اگه منفی هم باشی باید خیلی قوی باشی و دوباره سیکلتو شروع کنی اینجا تعدادی که بار اول مثبت شدن خیلی کمه بیشترمون تجربه انتقال منفیو داشتیم من خودم بار سوم مثبت شدم ولی نباید خودتو ببازی 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به علایم نیست همون بهتر که تهوع نداری خیلی مزخرفه واقعا من همه چیو زوری دارم میخورم من انقدر شکمووو ...

خیلی بده من تهوع ندارم زیاد ولی از بعضی غذا ها خیلییی بدم میاد از سوپ و کوکو سبزی متنفرم وقتی هم تو خونه دارن پیاز سرخ میکنن شدیدا تهوع میگیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم تو رو خدا مثله من نکن با اون نینیت من اول سنوم فقط ساک‌خالی بود بقیه ی دوستان با من ودیر تر از ...

گلم واقعا دست خودم نیست خیلی سخته ب خدا دیروز از استرسم نشستم گریه کردم

به علایم نیست همون بهتر که تهوع نداری خیلی مزخرفه واقعا من همه چیو زوری دارم میخورم من انقدر شکمووو ...

اره منم ازهمه چی بدم اومده ازهمه چی کلا خودم ۶۴ کیلو بودم ک دو س کیلو کم کردم من اصلا خواب هم ندارم

میفهممت کاملا عزیزم من یه دفعه دوهفته پیش رفتم ۵ هفته و ۴ روز بودم که گفت خوبه همین فردا باید برا قل ...

انشالله قلب هردوتاشون برات تشکیل میشه همین حالت تهوع علامت خوبیه ک بارداری داره خوب پیش میره 

من برای یکشنبه هفته بعد وقت دارم فعلا برم ببینم جنین هست برا قلبش حالا نمیدونم توهم لطفا منو دعا کن

والله من از زینبی پرسیدم گفت نمیخواد بگی برایه همونه که اونجوری کبود میشه

نه کبودی که منم دارم هپارین ضد انعقاده تو محل تزریقش خونریزی می کنه زیر پوست فک کنم از اونه منم حسابی کبود شده .....خدا جواب این زجرها و زحمتامون بده و دست خالی نمونیم ان شاءالله