2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
سلام عزیزم مبارکت باشه الهی که صحیح وسلامت بیاد(بیان) بغلت مثبته مثبتی خیالت راحت منم ۲تا پنج روزه ا ...

ممنون عزیز دلم انشالله خدا تو دلیاتو سالم نگه داره به سلامتی زایمان کنی خیلی دودل بودم ولی خیالم راحت شد

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ان شاالله بسلامتی وارد سیکل بشی و خبر بارداریتو بدی بزودی فکر کنم بهترین زمانش صبح هست ع ...

قربونت برم عزیزم. ممنونم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من افسردگی گرفتم خود به خود گریه میکنم....حالت بیقراری بهم دست میده.....تند تند آه میاد به قلبم...با ...

الهی عزیزم میدونم واقعا سخته اما خودت باید به خودت کمک کنی عزیزدلم انشاالله بهترینتها برات رقم بخوره عزیزم 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه بابا دختر گل، این همه با وسواس وضعیت شما بررسی شده خیالت راحت اعتماد کن عزیزم پرد هم هر موقع را ...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من فقط شیاف مصرف میکنم بیبی چک مثبت بشه ربطی به شیاف نداره من دیروز صبح بیبی زدم سریع یه ...

ااااای جان مباااارکه  

دیروز سونو نکرد دیگه هفته پیش دوشنبه من رفته بودم دم خونمون سونوگرافی اونو دادم نگاه کرد طبق اون حسا ...

عزیزم اگه شیافو کم کرده برات دیگه کلا باید کم کنی 

نگران نباش ان شاالله خیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اینجوری که الان تقویمو نگاه میکنم ۱آذر من ۱۲ هفته تموم شده ام رفتم تو ۱۳ هفته 

اره عزیزم درسته 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم کدوم مزکز انتقال دادی.؟دکتر کی بود؟تغذیه و استراحت و مراقباتت چطور بود؟چندمین انتقالت بود؟

ممنون عزیزم انشالله خودتم مثبتی من ابن سینا بادکتر منتظری بودم که روز انتقال دکتر منتظری نبود دکتر اکبری واسم انتقال داد من شب قبل انتقال تازه از مشهد بگشتم خونه هیچی رعایت نکردم یه قاشق نشاسته با آب خوردم شامم سوپ استراحتمم فقط واسه نماز خوندن غذا دستشویی بلند میشدم دوبارم حموم پنج دقیقه ای رفتم اولین انتقالم بود یه بارم طبیعی باردار شدم بعد پانکچرم که چهار ماه از سقطم میگذره بعد انتقال دادم برج ده پارسال جنینام فریز شدن بعد فقط سپردم به خدا چله یاسین گرفتم چله شهدا گرفتم سیب و100تا صلوات نذرشهید علی آقا کردم یه بارم انجا برای بچه ها توضیح دادم شنیدم هر کی بچه میخواد خیلی حاجت میده چهار تا چهارشنبه هم یاسین نظر امام جواد کردم تو مشهد یه خانمه مشهدی بود بهم گفت خیلی حاجت میده

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
ممنون عزیزم انشالله خودتم مثبتی من ابن سینا بادکتر منتظری بودم که روز انتقال دکتر منتظری نبود دکتر ا ...

مبارکه مامان خانوم😍😍