2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
سارا جون حرفات به منم امید داد برامون دعا کنید ان شاءالله همه باردارها سالم و سرحال نی نی هاتون بغل ...

عزیزم ان شاالله چند روز دیگه خبر مامان شدنتو بدی

اگه خدا بخواد هیچی نشد نداره

من سری اخر جنینام بود جنینام اول بی ۸ سلولی بودن سری اخر بی و بی سی ۴ سلولی بودن که مثبت شدم فقط خواست خدا مهمه بقیش الکیه ان شاالله واسه شما هم بخواد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم  حروف انگلیسیش بود عزیزم با چی می نویسن

MTHFR  برا من تو آزمایش انعقادیم این مشکل داشت و هیتروزیگوت بود فک کنم از رو این گفتن غلظت خون دارم. دیگه با چیزای دیگه هم میفهمن یا نه رو نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چن تا راهکار میگم برا اندومتر شاید به درد خورد ...روزی یکساعت پباده روی  هوای ازاد ...ماساژ با ...

ممنون عزیزم لطف کردی پیاده روزی فقط 20 دقیقه میتونم انجام بدم شاغلم 5 عصر میرسم خونه وقت نمیکنم ماساژ با روغن سیاه دانه انجام میدم و روش نایلون میکشم باشال میبندم هر روز شال به کمر دارم باز نمیکنم ولی شنیدم ی قرصی هست دکتر میده برای اندومتر باید اسمشو پیدا کنم میگن تاثیر داره دوستم هم همین قرص رو استفاده کرده خوب شده اگر کسی اسم قرص رو میدونه لطفا بگید 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
خانما همسایه هامون ازصبح داشتن دعوا میکردن شوهرمم رفت جداشون کنه خیلی ترسیدم دو س بارم دادزدم سر شوه ...

نه عزیزم ان شاالله چیزی نیس نگران نکن خودتو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان کاربری طوطیا منشن نمیشه خیلی به فکرشم ازشون خبری دارید؟ جواب ام آر ای  اومد؟

منم همش تو ذهنمه. ان شاالله جواب خوبی بگیره و بیاد خوشحال مون کنه

عه چقد دلم گرم شد. منم جنینام a بودن ولی نگرفتن خیلی حس ی جوری داشتم که وقتی با این کیفیت دفعه قبل ن ...

ببین منم اصلا امید نداشتم اصلا اما خداروشکر خدا خواست نگران نباش عزیزم انشالله که بهترین اتفاق بیفته برات ! الکی غصه نخور من خودم انقدر گریه کردم و غصه خوردم همش الکی بود واقعا ! من شب ۸ انتقالمم نشستم یه دل سیر گریه کردم که این دفعه هم نگرفته شما اشتباه منو نکن عزیزم خدا باید بخواد ! فقط کارایی که اینسری کردم که به نظر خودمم تاثیر مثبتی داشت این بود که استرادیول خارجی خوردم که ضخامت آندومترم ۱ سانت بیشتر از دفعه قبل شد و اینکه آمپول آنوکساپارین رو هم بهم داده بودن .

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم خودت سر خود دارو استفاده نکن منم بار اخر به دکترم گفتم گفت نه انتقال دادم و مثبت شدم خیلیا ام ...

آره واقعا نه دارو نه قرص و نه آمپول هیچکدوم مطمئن نیستن فقط مصلحت وقسمت الهی باید باشه خیلیا رو من شنیدم در بدترین شرایط جسمی حتی شیمی درمانی کردن بعد باردار شدن و بچه سالمی بدنیا آوردن خیلی به مقدرات الهی اعتقاد دارم حتی امسال ی عکس دیدم خانوم ی سینه شو در آورده بودن شیمی درمانی کرده بود اصلا مو نداشت و بچه شو سالم تو بغلش گرفته بود با اون یکی سینه سالم به بچه اش شیر میداد خیلی بخدا امیدوار شدم .

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
خدارو‌ شکر که نتیجه زحماتتو‌ دیدی ،ایکاش همه اونایی هم که تو این راه هستن‌ نتیجه ببینن‌ درسته که ماه ...

اره واقعا خداروشکر ! خدا کنه هیچ کس دست خالی ازین راه بیرون نیاد واقعا 🤲🏻اما الان که میشینم فکر میکنم میبینم واقعا چند سال از عمرمو الکی به گریه و غصه گذروندم من خیلی حساس بودم خودمو داغون کردم الکی این اشتباه بود ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ان شالله ...هر سوالی داری تا داخل اتاق خودشی  بپرس حتما راستی کی انتقال میدی ؟

چشم دستت درد نکنه. نمیدونم والا. امروز اخرین جلسه لنفوسیت تراپیمه. اگه دکتر ایمنی اوکی بده اخر ماه ک پریود شدم میرم برا شروع سیکل تا ببینیم خدا چی میخواد. من از اسفند پارسال که منفی شدم همش در تلاشم برا انتقال ولی هر بار ی مشکل جدید پیش میاد امیدوارم دیگه مساله ای پیش نیاد و بتونم انتقال بدم و نتیجه بگیرم ان شاالله

خب لخته های قهوه ای اشکال نداره ان شاالله هماتوم داره دفع میشه فقط پروژسترون هاتو سر ساعت استفاده کن ...

پروژسترون مگه نمیدن ادم پریود شه بعد انتقال چرا میدن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

سلام توروخدا راهنماییم کنید من تو سیکل پانکچرم روز هشت سونو شدم 3تا تخمک داشتم الان روز دهمه باز سونو داشتم سه تا دارم تنبلی تخمدانم ندارم ذخیره ام هم خوبه چرا تخمکام اینقدر کمه 😭😭😭😭بقیه کلی تخمک داشتن یعنی مشکل کجاست؟

پس‌ شما تخمک و‌اسپرم‌ سالم بوده به خاطر همین کیفیت جنین خوب‌بوده 

اره عزیزم خداروشکر ما فقط مشکلمون بسته بودن لوله های من بود اسپرم و تخمکمون مشکلی نداشت 

عزیزم بهتون نگفتن چند دقیقه بعدش بخوابیم کافیه ؟

گفتن اگر میخوای کامل جذب شه تا ۳ ساعت بعدش بخواب. تا ۲ بند انگشت اگر انگشتاتون کشیده اس باید بره داخل . اینجوری کامل جذب میشه