2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
اهان من فکر کردم تو تبریز ساکن هستی اگه اینجوری باشه بله راحت دوره عزیزم ، حالا اونم معلم نیست شاید ...

ذخیره ازم‌نگرفتن خودم سال ۹۷ دادم یک بود از دو سونو بعد ۲بار پانکچرم‌گفت خیلی کمه و گفت الان اصلا فولیکول نداری 

عزیزم تو فردا روز ده انتقالت میشه صبح با ادرار اول صبح ی بیبی بزن ان شاالله مثبته

صب زدم منفی شدم...بی بی سفید سفید بود.....بعد به دکتر پیام دادم گفتن روز انتقال روز اول حساب میشه با این وضع من روز ده میشم....بنظرت امیدی هست.؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان من فکر کردم تو تبریز ساکن هستی اگه اینجوری باشه بله راحت دوره عزیزم ، حالا اونم معلم نیست شاید ...

از روی سونو دخیره امو گفتن اخرین بار ...تماس گرفتم گفت همونارو استفاده کن  وای خودم میتوام‌۲تا کنم امپولامو توکل به خدا 

عزیزم من از هیجا نپرسیدم به دکتر پیشنهاد میدم برام تجویز کنه و آمپولهایی که برای نگه داشتن جنین کمک ...

چن تا راهکار میگم برا اندومتر شاید به درد خورد ...روزی یکساعت پباده روی  هوای ازاد ...ماساژ با روغن سیاهدانه ...خورردن ژل رویال ...عسل ...بادوم درختی خیس خورده ۱۰تا ...لبنيات هم نخور 

ببخشید سنوی داپلرو همه جا میگیرن من برم به دکترم بگم داپلر برام مینویسه چون سنو های بیرون با فرمولی ...

بیرون هم حتما داره من تو رویان انجام دادم اره واقعا دو هفته زیاده نمی دونم چرا اینقد اختلاف داره من ی بار بیرون سونو رفتم یه روز جلوتر گفت دو هفته خیلیه

اره عزیزم منم استرس گرفتم اب کم میخورم نمی دونم فکر کنم راهش همون اب خوردنه باید عادت بدیم خودمونو اب بیشتر بخوریم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
صب زدم منفی شدم...بی بی سفید سفید بود.....بعد به دکتر پیام دادم گفتن روز انتقال روز اول حساب میشه با ...

ان شاالله که مثبتی ناامید نباش فردا صبح دوباره بزن

انتقال چندمت بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم چسب جنین همه جا گیرمیاد؟خودم بزنم من دیروز ب دکتر گفتم گفتش که ب درد نمیخوره....دوشنبه انتقالمه ...

عزیزم خودت سر خود دارو استفاده نکن منم بار اخر به دکترم گفتم گفت نه انتقال دادم و مثبت شدم

خیلیا امپولم زدن منفی شدن به اون امپول نیست سعی کن استرس نداشته باشی

گفت بی بی مطمین نیست...ولی اگه چیزی باشه صددرصد بی بی نشون میده

پس صبر کن اراد جون شاید گیر یه نی نی تنبل افتادی ان شالله ...بخدا دوستم ددز ۱۷انتقال بتاش ۲۰بود ...دودوز بعد شد ۵۰یا ۴۰ ....الان یه پسر ناز داره با اون بتای کم من فک می کردم چطور امیدواره 

عزیزم خودت سر خود دارو استفاده نکن منم بار اخر به دکترم گفتم گفت نه انتقال دادم و مثبت شدم خیلیا ام ...

سارا جون حرفات به منم امید داد برامون دعا کنید ان شاءالله همه باردارها سالم و سرحال نی نی هاتون بغل بگیرین 

سلام بچه ها من امروز روز ششم انتقالم هست دو جنین با گرید bانتقال دادم دعا کنین برام صبح یکم حالت تهو ...

سلام عزیزم ان شاالله که مثبت بشه و مامان بشی

من فقط درد پریود داشتم 

عزیزم حالت تهوع داری شاید بخاطر قرص هاس چون الان وقت حالت تهوع نیست قرص ها رو با شکم پر بخور بعدش حتما ی لیوان اب بخور و بین قرصات فاصله بنداز

ان شاالله چند روز دیگه خبر مامان شدنتو بدی

نه عزیزم اما ماماهایی که تو مطبش بودن و داروهارو میگفتن رفتن و یکی حدید اومد شانس من هیچی بلد نیست م ...

باشه عزیزم خیلی ممنون. نگران نباش ان شاالله مثبت میشی گلم و مشکلیم پیش نمیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱