2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
همین دیگه واقعا ناراحتم من ۲تا سقط داشتم ذخیره و شانسی نداشتم دیگه انتظار داشتم خیلی دقیق تر بود ولی ...

عزیزم اخه فکر کنم هپارین دوزشم فرق میکنه از ۴۰۰۰داره تا ۶۰۰۰من دو تا ۵۰۰۰میزنم روزی غلظت خونم بیداد میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من طبق سونو داپلر ۱۲ هفته تمام بودم رفتم ان تی هم دقیقا ۱۲ هفته بودم بنظرم داپلر درسته سونو بیرون د ...

ببخشید سنوی داپلرو همه جا میگیرن من برم به دکترم بگم داپلر برام مینویسه چون سنو های بیرون با فرمولی که اینجا میگن برایه جنین دو هفته اختلاف داره به نظرت زیاد نیست ؟من اب خیلی کم میخورم میشه یه راهنمایی بکنی چیا بخورم به جاش میترسم اب دور جنینم کم بشه خودم میدونم به زور روزی دو لیوان میخورم اینم کمه

۴ ساعت راهم ...زنگ می زنم الان چون ۸ساعت چه حوری برم و بیام باز ...سرکار هم هستم 

اهان من فکر کردم تو تبریز ساکن هستی اگه اینجوری باشه بله راحت دوره عزیزم ، حالا اونم معلم نیست شاید اومدی گفت همین داروها کافیه ،اخرین بار که پانکچر کردی ذخیره ات چند بود گلم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشاالله مثبت میشی امیدت بخدا باشه عزیزم برات دعا میکنم  خودت باید میرفتی میپرسیدی یعنی با توج ...

گلم چسب جنین همه جا گیرمیاد؟خودم بزنم من دیروز ب دکتر گفتم گفتش که ب درد نمیخوره....دوشنبه انتقالمه

دیگه چ امپولایی میخای ب دکتر پیشنهاد بدی؟؟

گلم چسب جنین همه جا گیرمیاد؟خودم بزنم من دیروز ب دکتر گفتم گفتش که ب درد نمیخوره....دوشنبه انتقالمه ...

عزیزم من از هیجا نپرسیدم به دکتر پیشنهاد میدم برام تجویز کنه و آمپولهایی که برای نگه داشتن جنین کمک میکنه یا تعداد شیاف که باید استفاده بشه من میگم حالا ببینم دکتر چی میگه من آذر میخام انتقال بدم فعلا اندومتر رحمم نازکه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
بچه ها من پریود دوممه بعد از پانکچر قبل پانکچر اصلا پریودام دردناک نبود از بعد پانکچر خیلی دردناک هس ...

من هم اولیه دردش فرق داره با دوره های قبل 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ببخشید سنوی داپلرو همه جا میگیرن من برم به دکترم بگم داپلر برام مینویسه چون سنو های بیرون با فرمولی ...

عزیزم منم از اب خوردن فراری ام ولی سعی میکنم.برا هر قرصی یه لیوان آب میخورم.شیر و خرما میخورم آب پرتقال میخورم آب به میخورم.چای میخورم که با این موارد جای اب پر بشه.چن میدونم اگه اب کم بخورم بعد پشیمون میشم

سلام بچه ها من امروز روز ششم انتقالم هست دو جنین با گرید bانتقال دادم دعا کنین برام صبح یکم حالت تهو ...

خیچ علامتی ندارم عداهای نشاسته دار زیاد می خورم انجیر خیس خورده برا یبوست ...مربای به ...و داروها  استراحت‌ نسبی هم دارم 

بله ساراجان 

خب لخته های قهوه ای اشکال نداره ان شاالله هماتوم داره دفع میشه فقط پروژسترون هاتو سر ساعت استفاده کن استراحت کن فقط واسه دستشویی بلند شو با دکترت تماس بگیر شاید دز پروژسترون رو زیاد کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم اخه فکر کنم هپارین دوزشم فرق میکنه از ۴۰۰۰داره تا ۶۰۰۰من دو تا ۵۰۰۰میزنم روزی غلظت خونم بیداد ...

۵۰۰۰ عزیزم بازم‌زنگ‌زدم‌ مطب گفتم از دکتر بپرسيد  بازم گفت یکی بزن توکل بر خدا ببینم‌چی میشی

آخه میگن اگه مثبت باشه از روز نه معلوم میشه.

عزیزم تو فردا روز ده انتقالت میشه صبح با ادرار اول صبح ی بیبی بزن ان شاالله مثبته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جون شما پرندزولون نداری

داشتم عزیزم روزی نصف قرص میخوردم ۱۱ هفته بودم دکتر گفت قطع کنم