2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
اگه داپلر رفتی اون دقیقه حساب کن طبق اون دقیق ۱۲ هفتت که پر شد نوبت ان تی بگیر اون برگه ای که واسه ...

ساراجون هفته ای که تو داپلر برام زدن با سونویی که بیرون میرم تقریبا ۲هفته ای اختلاف دارن به کدوم اعتماد کنم من؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وااااای عزیزم بازم خداروشکر انشاءالله که صحیح وسلامت وسروقت بیاد بغلت عزیزم  استرسو نگو که هیچ ...

مرسی قربونت برم همچنین نینی خوشگل شما، هر ماه و هرهفته اش یه جور استرسه الهی از همه دور باشه این استرسا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من پیش مشایخی میرم ازین به بعدم قراره برم مطبش چون رویان شلوغه خیلی  زایمانم می خوام برم ...

حالا فردا میرم ببینم چی میگه اگه گفت سونو بهش میگم که برا قلب اومدم از رو اون اگه میشه حساب کن 

خودش گفت بیا یه سونو کنم تاریخ ان تی رو بگم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم اب دور جنین چقدر بود؟؟؟ گفتم که منم اب دور جنینم ۳۲ هفته کم بود حرکتاش صعیف بود حس نمیکردم بعد ...

آره منم شما گفتی یکم ترسیدم دیگه سریع زنگ زدم همسرم اومد رفتم اخه خیلی ضعیفه فقط در حد نبض میزنه فکر کنم گفت باید 15 باشه مال من شده 9 

آب کم خوردم این چند وقت که هوا سرد شده خودم میدونم که اشتباه کردم دیگه به زورم شده میخورم😔😔

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره منم هر هفته nst میدادم . مثلا مطب nst میدادم خوب نبود میگفتن برو بیمارستان سرم قندی بگیر اگه باز ...

آره منم فرستاد بیمارستان دیگه سرم زدن بعد مرخصم کردن 

حالا باز هفته دیگه باید برم 

شمام خیلی عذاب کشیدی سر حاملگیتم ناشکری نمیکنم بخدا اما کاش دیگه این استرسا نبود لااقل از حاملگیمون نهایت لذت و میبردیم

عزیزم من رویان رفتم بار سوم مثبت شدم بچه های مراکز مختلف حتی شهر های مختلف بودن جواب گرفتن ان شاالل ...

دعا کن واسم❤️❤️❤️😘🙏🏻

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
مرسی گلم خیلی ممنون یکم خرید دارم😘😘😘😘😘

به به خوش بگذره پس  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هپارین هاتون چن تاس ؟همه سقط داشته ها ۲تان من یکی ...کلا دکترم خیلی بی خیاله ...راهمم دوره زنگ می زن ...

چرا اینجوریه؟ من تعریف موسی پور رو خیلی شنیدم از طریق ی آشنایی هم از یکی از اعضا جهاد هم شنیدم موسی پور درصد مثبتاش بیشتر از بقیه اس . برا همین تصمیم گرفتم این سری با اون جلو برم. ینی اشتباهه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم جنینام بار اول از بار دوم بهتر هم بودن وaبودن ربط نداره نگران نباش

ممنونم گلم خدا تو دلی هاتو حفظ کنه برات  

نیلدا جون ببخشیدnstچیه؟

اونم یه نوع سونوگرافیه که بهش بیوفیزیکال هم میگن عزیزم گویا مختص همین مشکلات این مدلیه که حرکات جنین کم میشه، از هفته 24 به بعدم انجام میشه، یه دستگاهی بهت وصل میشه ضربان جنین و تو حین حرکت و حین استراحت میگیرن و براساس یه سری معیارا میسنجن که اکسیژن داره بهش میرسه یا نه

مایع آمنیوتیک اندازس یا نه 

هپارین هاتون چن تاس ؟همه سقط داشته ها ۲تان من یکی ...کلا دکترم خیلی بی خیاله ...راهمم دوره زنگ می زن ...

من انوکسا میزنم عزیزم هپارین باید دو تا باشه نمیدونم چرا بهت یکی داده 

دوستان ببخشید متفورمین بالوتیروکسین استرادیول اسپرین هپارین فولیک اسید پرندزولون تداخل نداره

عزیزم من شنیدم لوتیروکسین و استرادیول تداخل دارم به همین دلیل خیلی سعی میکنم حداقل دو ساعت فاصله بندازم

عزیزم پس این بار نگران نباش خیلیا رو دیدم مثله شما قلب تشکیل نشده وهپارین داشتنو تشکیل شده  تش ...

انشالله خدا از زبونتون بشنوه . دکتر من انوکسا رو به همه میده روش کارش اینه ولی من گفتم برام بجای انوکسا فرگمین بنویسه شاید بهتر باشه. شوهرم میگه تو ازمایشی که قبل انتقال دادم غلظت خون بوده و اوکی بودم مشکلی نداشته خدا رو شکر که نگاه کرده یادش مونده