2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو رو خدا زود نری ها این دکترا فقط به ادم استرس میدن درک نمیکنن ما با چه بدبختی به اینجا رسیدی ...

ممنونم عزیزم انشاالله 😍 راستش خودمم از همین که زود برم ترسیدم برا همین آخرین روزی که گفته بود وقت گرفتم برم گفته بود ۱۰ تا ۱۴ روز دیگه بیا من دقیقا ۲ هفته بعدش وقت گرفتم که استرس زود رفتن نداشته باشم ! خداروشکر همه اینجا قلبو دیدن منم ببینم دیگه خیالم راحت میشه 🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام آتوسا جون آره همه چی خوردم، البته سالم😅 تو دوران انتقال چون شکل هورمون ها فرق میکنه آندومتری ...

فردا گلم برام دعا کن عزیزم که همه چی خوب باشه بتونم باور کنم حداقل بعد از این همه سختی یکم اذتشو ببرم

سلام گلم منم خیلی اعصابم خورده میخوام هرچی زودتر ایم کابوس لعنتی تموم بشه به نظرت منم برم بیمارستان ...

عزیزم بری پیش دکترتم احتمالا بهت قرص بده تو خونه سقط کنی،،من دفعه اول تو۸ هفته سقط کردم دفعه دومم منفی شدم ولی خدا روشکر این دفعه سومم بود که مثبت شدم،،ایشالله بحق فاطمه زهرا توهم بعداز سقط مامان دوقلوها بشی 🤲🤲واینکه علت سقط رو گفتن جنین ضعیف بوده واصلا ۸۵ درصد از خانما توی بارداری اولشون این اتفاق واسشون میفته

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

خداروشکر عزیزم بسلامتی ایشالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه 🤩🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم شما دوقلو طبیعی زایمان کردین؟

اره عزیزم هرکی میشنوه باور نمیکنه😂پدرم دراومد.یه ساعت بین دوتابچه فاصله بود درجالی که درحالت عادی دوسه دقیقه میشه.اصلاهم امادگی نداشتم

سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

عزیزم دلم مبارکتون باشه و انشالله برات ۱۲۰ سال قلبش بتپه....واسه ماها هم دعا کنم مامانی

هفت هفته گفت ولی جلوش مثبت منفی یک هفته زده منظرش فکر کنم یه هفته جلو عقب برایه شما ضربانو نگفت چند ...

من بار اول ۱۴۲ گفت

باردوم یه هفته بعدبخاطر لک رفتم سونو گفت ۱۵۲

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...