2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ممنونم عزیزم ایشالا بهترین برات اتفاق بیفته ❤️برام خیلی دعا کن که ۴ شنبه سونو قلب دارم صدا قلبشونم ب ...

انشالله میشنوی عزیزم نگران نباش خداوند که تا حالا کمکمون کرده از این به بعد هم هوامون داره انشالله صداش رو میشنوی و ۱۲۰ سال برات میتپه گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،،من اولین سقطم اینجوری بود هرکاری میکردم سقط نمیشد اخرسر رفتم بیمارستان اورژانسی سونو شدم ...

سلام گلم منم خیلی اعصابم خورده میخوام هرچی زودتر ایم کابوس لعنتی تموم بشه به نظرت منم برم بیمارستان سونوهامو ببرم برام این کارو انجام میدن؟؟ شما همون یه بار سقط داشتید؟ علتش معلوم شد چی بود؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله میشنوی عزیزم نگران نباش خداوند که تا حالا کمکمون کرده از این به بعد هم هوامون داره انشالله ص ...

ممنونم عزیزدلم انشاالله ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
فدات گلم.  عزیزم من پله زیاد بالا و پایین رفتم. تا خونریزیم شروع شد. انشاالله به سلامتی و خیر ...

ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان بتا به علت های دیگه مثل بعضی از کیست ها هم تو هم تو خون بالا میره و خوب بی بی چک رو هم مثبت م ...

ققنوس جان شما هم دوقلو داری برا قلب رفتی سونو ؟؟؟ کی رفتی ؟؟؟ چند هفتته الان. ؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام خانوما میگم چرا من به خونریزی نمیفتم یا حتی لک ندارم این چند روز هرکاری بگید کردم و هرچی گفتن خ ...

دقیقا همینجوریه

به قدری داروها جاشون رو سفت میکنن که واقعا حرص خوردن تو بارداری الکیه

برا منم اینجوری شدبستری شدم قرص گذاشتن واژینال و زیرزبونی اصلا انگار نه انگار ۲۴ ساعت سعی کردن هرکی میومد دست مینداخت میگفت باز نشده

خلاصه بعد ۲۴ ساعت دکتر گفت تزریقی شروع کنین 

که چند ساعت بعد تزریقی تازه انقباضا شروع شد

عجله نکن

من انقدر ناراحت بودم فقط میخواستم تموم بشه 

اما بعد سقط که فهمیدم بقایا دارم نذاشتم دکترم ببرتم اتاق عمل اومدم خونه دو هفته سعی کردم انقدر راه رفتم و طناب زدم و فک کن تو اون وضعیت روحی و تو اون شرایط که انقدر خون از دست داده بودم،ولی دوس نداشتم کورتاژ شم خلاصه نشد

چند بار رفتم سونو اما نشد که نشد 

آخرش دکتر گفت حتما باید کورتاژ شی

ولی کاش باز هم قبول نمیکردم حداقل هیسترو میشدم

صبوری کن 

حالتو میفهمم ولی گذر زمان بهتر میکنه شرایط رو

یادت نمیره اما کمرنگ تر میشه

انشالله خیلی زود جاش برات پر میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستان بتا به علت های دیگه مثل بعضی از کیست ها هم تو هم تو خون بالا میره و خوب بی بی چک رو هم مثبت م ...

سلام عزیزم خواستم بپرسم شما گوشت قرمز هم خوردین بعد از انتقال؟چون شنیدم برای کسایی که اندومتریوز یا ادنیوز دارن زیاد خوب نیست.من کلا بعد از انتقال همش تو فکرم چی بخورم مردم بسکه مرغ ابپز و غذای های بیمزه و بدون ادویه خوردم

دقیقا همینجوریه به قدری داروها جاشون رو سفت میکنن که واقعا حرص خوردن تو بارداری الکیه برا منم ا ...

دکترم گفت یه هفته دیگه بیا اگه سقط نشد بهت دارو بدم قراره دوشنبه برم به نظرت خودم برم بیمارستان یا صبر کنم دوشنبه برم پیش خود دکترم؟؟ خوب چرا تو اون شرایط بجای کورتاژ نگفتید هیسترو برات انجام بدت؟ اگه منم کارم به کورتاژ کشید میشه بگم هیسترو کنن برام به جای کورتاژ یا نمیشه؟؟ 

عزیزم شما دکتر مددی رفتی؟؟چطوره بنظرت؟؟توجه ودقت داره رو مریض؟؟درکل ازش راضی بودی؟؟

سلام عزیزم

من بار دوم بود میرفتم

به نظرم خیلی بهتر از رستمی هست چون همه کاراش رو خودش انجام میده

بعد موقعی که مددی زیر دست رستمی بود همه کارای خواهرشوهرم رو انجام داد و خواهرشوهرم دوقلو باردار شد

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍