2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
الان که سر کارم. تا عصر که برم خونه. میرم یه مارک دیگه میخرم. شما چه مارکی زدی؟ اره ۱۷ میشه فردا. ا ...

نه اتفاقا خوشحال باش کار خوبی کردی امید داشته باش الان که بی بی چک هاله داره عزیزم نگران نباش ایشالا که خیره 🤲🏻😍

ببین من ۲ تا ۵ روزه انتقال داده بودم برا من زود لانه گزینی کرده بودن و ۵ روزه بودن و دوقلو شده بتام زود بالا رفت روز ۹ بی بی هاله انداخت رفتم آزمایش ۲۲۲ بود عزیزم نگران نباش🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا از دهنت بشنوه. یعنی میشه. آخه من همش فکر میکردم که پروسه انتقال دیگه این چیزها را نداره که د ...

ایشالا که دلت شاد شه عزیزدلم 🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ان شاالله برا دوستمون دیر لانه گزینی کرده و مثبت میشه.     ولی همیشه اینجوری نیس ک بی بی ...

اره خب هیچی قطعیت نداره درسته اما برا من واقعا حتی ۱ بارم توو این چند سال یه هاله ننداخته بود تا وقتی که واقعا باردار بودم اما به نظرم ۲ تا بی بی چک پشت هم خطا نمیکنه تجربه خود منه ☺️

شما بارداری؟

اره عزیزم 

مبارک باشه عزیزم ایشالله بسلامتی دنیا بیاند 🌹🌹

ممنونم عزیزم ایشالا بهترین برات اتفاق بیفته ❤️برام خیلی دعا کن که ۴ شنبه سونو قلب دارم صدا قلبشونم بشنوم 🤲🏻❤️

چه مارکی استفاده کردی؟

روژان بود فکر کنم راستش دقیق یادم نمیاد اما ایرانی بود و ازین مارکهای معروفم نبود 

ایشالله عزیزم ایشالله ۱۲۰ سال قلبشون بزنه

ممنونم ایشالا از دعای تو عزیزدلم ❤️😍🤲🏻

سلام خانما من دخترم علایم سرماخوردگی داشت ازدیروز من الان حس میکنم ته گلوم یه کم میخواره یا میسوزه چ ...

سلام عزیزم خوبی ؟ گلم کروناست قطعا شک نکن

حتما برید یا متخصص عفونی یا فوق تخصص ریه 

دخترت هم متخصص اطفال ببر حتما گلم

خانم باردار خیلی پروتکل مهم و حساسی داره تو درمان کرونا 

اطفال هم از نظر mis_c باید بررسی بشن 

اینا رو نمیگم بترسی میگم که به موقع اقدام کنی و تحت نظر باشین مداوم تا دوره بیماری تون به سلامتی تمام بشه