2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
امروز ۱۶ انتقالمه.  من روز ۱۴ آز دادم منفی بود.  روز ۱۵ بی بی گذاشتم یه هاله خیلی خیلی ک ...

مثبته بی بی چکت امروز دوباره برو آزمایش همین الان برو عدد بتات چند بود روز ۱۴ ؟؟؟؟ایشالا که بهترین برات اتفاق بیفته 🤲🏻تووو این سالها به من یکی که ثابت شده بی بی چک هیچ موقع اشتباه نمیکنه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله که جواب میگیری و مامان میشی عزیزم.  من که خیلی گیج شدم. اصلا میخواستم داروهام را قطع ک ...

جنین چند روزه بوده ؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مثبته بی بی چکت امروز دوباره برو آزمایش همین الان برو عدد بتات چند بود روز ۱۴ ؟؟؟؟ایشالا که بهت ...

وای میترسم برم. یه چند روز دیگه م صبر میکنم. راستی من ۳ روز هم از موعدم گذشته. 

من یه جنین ۸ سلولی ۳ روزه انتقال دادم. 

جواب آزم کمتر از ۰/۳ بود. رنج آزمایشگاه اینجوری بود که تا زیر ۶/۵ منفیه

سلام مرسی گلم خداروشکر خوبم. چه کنم دست خودم نی تا می‌شنوم یچی ممکنه ضرر داشته باشه ناخودآگاه میریزم ...

آنا جان کی رفتی برا سونو قلب؟؟؟؟ 

من ۴ شنبه وقت دارم میشه ۷ هفته ۴ روز ! دلم شور میزنه میگم ایکاش زودتر وقت میگرفتم خودمو ازین دلشوره راحت میکردم به نظرت زنگ بزنم زودتر برم یا وایسم همون ۴ شنبه برم ؟؟؟

وای میترسم برم. یه چند روز دیگه م صبر میکنم. راستی من ۳ روز هم از موعدم گذشته.  من یه جنین ۸ س ...

روز ۱۷ مگه فردا نمیشه ؟ ببین از رو موعد نمیشه گفت چون به خاطر داروها پریود نمیشی ! بی بی چک داری یه دونه دیگه بزن مطمئن باش اگه هاله بیفته بری آزمایش نشون میده من بی بی چک گذاشتم یکیش خیلی کمرنگتر از اونیکی بود رفتم آزمایش بتام ۲۲۲ بود ! فوقش میری میگه مشکوکه خیالت تا حدودی راحت میشه که داره لانه گزینی میکنه 

ممنون عزیزم یادداشت میکنم منم پیگیر میشم ازش نوبت میگیرم میرم پیشش ببینم چی میگه و تشخیصش چیه لطف کر ...

فدات گلم. 

عزیزم من پله زیاد بالا و پایین رفتم. تا خونریزیم شروع شد. انشاالله به سلامتی و خیر و عافیت این دوره رو طی کنی . دفهه بعد نینی تو بغل بکیری

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
روز ۱۷ مگه فردا نمیشه ؟ ببین از رو موعد نمیشه گفت چون به خاطر داروها پریود نمیشی ! بی بی چک داری یه ...

الان که سر کارم. تا عصر که برم خونه. میرم یه مارک دیگه میخرم. شما چه مارکی زدی؟

اره ۱۷ میشه فردا. الکی عجله کردم حالمم گرفته شد. 

همش میگم شاید بی بی چک خطا داره. با ادرار اول صبح گذاشتم

نه اگه دوتا گذاشتی هردو هاله داره امکان نداره خطا داشته باشه اصلا من خودم چند سال بی بی چک گذاشتم یکبار اشتباه نشده منم اونروز که بعد انتقالم گذاشتم همش میگفتم اشتباه شده به همسرم بعد همسرم گفت اگه میخواست اشتباه بشه اینهمه سال اشتباه میشد ! برا همین میگم برو آزمایش خودتو راحت کن 

نه اگه دوتا گذاشتی هردو هاله داره امکان نداره خطا داشته باشه اصلا من خودم چند سال بی بی چک گذاشتم یک ...

وای خدا از دهنت بشنوه. یعنی میشه. آخه من همش فکر میکردم که پروسه انتقال دیگه این چیزها را نداره که دیر لانه گزینی بشه و دیر فلان بشه و از این حرفا. فکر میکردم همه چی بعد ۱۴ روز مشخصه

نه اگه دوتا گذاشتی هردو هاله داره امکان نداره خطا داشته باشه اصلا من خودم چند سال بی بی چک گذاشتم یک ...

ان شاالله برا دوستمون دیر لانه گزینی کرده و مثبت میشه.  

ولی همیشه اینجوری نیس ک بی بی چک مثبتش حتما درست باشه. من دو ماهه بی بی چک هام قشنگ هاله میندازه ولی سر وقت پریود میشم. برا من متاسفانه درست در نمیاد. دیگه گفتم به هیچ عنوان استفاده نمی کنم ازش مگر اینکه پریودم عقب بیفته یا انتقال داده باشم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای خدا از دهنت بشنوه. یعنی میشه. آخه من همش فکر میکردم که پروسه انتقال دیگه این چیزها را نداره که د ...

ان شاالله عزیزم. مخصوصا که میگید تاکید کردن روز 17 برید آزمایش. ان شاالله مثبت میشه جوابش  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱