2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046391 بازدید | 684511 پست
الان که سر کارم. تا عصر که برم خونه. میرم یه مارک دیگه میخرم. شما چه مارکی زدی؟ اره ۱۷ میشه فردا. ا ...

نه اتفاقا خوشحال باش کار خوبی کردی امید داشته باش الان که بی بی چک هاله داره عزیزم نگران نباش ایشالا که خیره 🤲🏻😍

ببین من ۲ تا ۵ روزه انتقال داده بودم برا من زود لانه گزینی کرده بودن و ۵ روزه بودن و دوقلو شده بتام زود بالا رفت روز ۹ بی بی هاله انداخت رفتم آزمایش ۲۲۲ بود عزیزم نگران نباش🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا از دهنت بشنوه. یعنی میشه. آخه من همش فکر میکردم که پروسه انتقال دیگه این چیزها را نداره که د ...

ایشالا که دلت شاد شه عزیزدلم 🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ان شاالله برا دوستمون دیر لانه گزینی کرده و مثبت میشه.     ولی همیشه اینجوری نیس ک بی بی ...

اره خب هیچی قطعیت نداره درسته اما برا من واقعا حتی ۱ بارم توو این چند سال یه هاله ننداخته بود تا وقتی که واقعا باردار بودم اما به نظرم ۲ تا بی بی چک پشت هم خطا نمیکنه تجربه خود منه ☺️

شما بارداری؟

اره عزیزم 

مبارک باشه عزیزم ایشالله بسلامتی دنیا بیاند 🌹🌹

ممنونم عزیزم ایشالا بهترین برات اتفاق بیفته ❤️برام خیلی دعا کن که ۴ شنبه سونو قلب دارم صدا قلبشونم بشنوم 🤲🏻❤️

چه مارکی استفاده کردی؟

روژان بود فکر کنم راستش دقیق یادم نمیاد اما ایرانی بود و ازین مارکهای معروفم نبود 

ایشالله عزیزم ایشالله ۱۲۰ سال قلبشون بزنه

ممنونم ایشالا از دعای تو عزیزدلم ❤️😍🤲🏻

سلام خانما من دخترم علایم سرماخوردگی داشت ازدیروز من الان حس میکنم ته گلوم یه کم میخواره یا میسوزه چ ...

سلام عزیزم خوبی ؟ گلم کروناست قطعا شک نکن

حتما برید یا متخصص عفونی یا فوق تخصص ریه 

دخترت هم متخصص اطفال ببر حتما گلم

خانم باردار خیلی پروتکل مهم و حساسی داره تو درمان کرونا 

اطفال هم از نظر mis_c باید بررسی بشن 

اینا رو نمیگم بترسی میگم که به موقع اقدام کنی و تحت نظر باشین مداوم تا دوره بیماری تون به سلامتی تمام بشه