2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046499 بازدید | 684518 پست
سسلام عزیزم من امروز سونو روز دوم رو انجام دادم و گفت توی تخمدون  راستم یه کیست 20*20میلی هست ...

سلام عزیزم خوبی ؟

فکر کنم کیست اندومتریوما بودا گلم، منم یه 4 سانتی داشتم و مشکلی پیش نیومد، فقط یه ملاحظاتی رو قبل و موقع پانکچر داشتن همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم یه سوال دارم ، من از اول انتقال روزی نصف پردینزول میخوردم بعد تو هفته دوازده که میخواستم ...

سلام عزیزم خوبی ؟

دختر گل خودت میگی پیش فوق تخصص روماتولوژی رفتی پس وسواس رو بذار کنار و به حرف دکترت اعتماد کن

@زینبی_بابا     سلام عزیزم بالاخره با همه سختی ها و پیگیری های دو هفته آخر برای موقع ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 خدا رو شکر که همه چی عاااااااااالی پیش رفت

ببین دکترها حق دارن بیمه رو قبول نکنن چون از هزار جای دستمزد پزشک کم میکنه و آخرش یک سال بعد با منت پول دکتر رو میده، مدارک بیمارستان رو ببری بیمه تکمیلی بهت پول رو میدن، البته یه درصدی رو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بیشترش رو میدن، کلا این شرکت های بیمه خیلی دزدن

بچه ها لطفا هر کی میدونه جواب بده خیلی نگرانم من تو ان تی سرویکسم ۳۲ بود دکترم واسه هفته ۱۶ دوباره ...

سلام عزیزم خوبی ؟

دقیقا عین من هستی 

ولی درد شاخص خوبی نیست که ببینی طول سرویکس چه قدر شده، کلا اصول کار اندازه گیری طول سرویکس در سونو NT و بعد هفته 16 هست

سلام عزیزم خوبی ؟ دختر گل خودت میگی پیش فوق تخصص روماتولوژی رفتی پس وسواس رو بذار کنار و به حرف دکت ...

سلام مرسی گلم خداروشکر خوبم. چه کنم دست خودم نی تا می‌شنوم یچی ممکنه ضرر داشته باشه ناخودآگاه میریزم بهم.

مرسی گلم چشم سعی میکنم استرسامو بزارم کنار. التماس دعا اینروزا خیلی نگرانم همش💚

خدا گل پسرتو برات نگهداره.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اصلا حرفای نا امید کننده نزن، به این چیزهای بد هم فکر نکن، پیشاپیش هم به استقبال خبرهای بد نرو. انش ...

مرسی از دلداریت عزیزم سعیمو میکنم ! اما واقعا دل تووو دلم نیست  انگار هرچی نزدیک میشم دلشوره ام بیشتر میشه خیلی برام دعا کن عزیزم خیلی 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم شکرخدا رشد دارن که علایم جدید داری و علایمت از بین نرفتن.نگران نباش قلب نازش الان داره میزنه و ...

ممنونم عزیزم ایشالا 🤲🏻 خیلی خیلی برام دعا کن نگرانم ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیز دلم مبارکت باشه مامانی....چندم انتقالته؟؟

امروز ۱۶ انتقالمه. 

من روز ۱۴ آز دادم منفی بود. 

روز ۱۵ بی بی گذاشتم یه هاله خیلی خیلی کمتر از این افتاد. امروز صبح که روز ۱۶ انتقالم دوباره زدم و اینجوری شد. 

منم شنبه انتقال دادم ولی جرعت بی بی چک زدن ندارم؟؟

ایشالله که جواب میگیری و مامان میشی عزیزم. 

من که خیلی گیج شدم. اصلا میخواستم داروهام را قطع کنم به اصرار شوهرم ادامه دادم چون کلینیک به همسرم گفته بود حتما روز ۱۷ برم برای آزمایش.