2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
تو تبریز هستی؟من دوماهه سقط کردم،بعد عید شروع میکنیم دیگه دکترو،میرم از اونجا هم میپرسم

من برای میکرو اومده بودم تبریز قبلاً ..دکتر برام سرم آی وی آی جی نوشت ولی دفترچم تامین بود که از هلال احمر گرفتم تازگی ها هم پرسیدم بازم داشتن .. انشاءالله این دفعه سالم میگیری بغلت بچه نازتو عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای میکرو اومده بودم تبریز قبلاً ..دکتر برام سرم آی وی آی جی نوشت ولی دفترچم تامین بود که از هلا ...

ممنون عزیزم برا امضات صلوات میفرستم ان شاالله تو هم بزودی حس قشنگ مادرانه رو تجربه کنی❤

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ممنون عزیزم برا امضات صلوات میفرستم ان شاالله تو هم بزودی حس قشنگ مادرانه رو تجربه کنی❤

انشاءالله عزیزم خیلی ممنونم🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من جای تو بودم دو جا میرفتم  ۳ سال پیش بارداری خارج رحم داشتم  دو تا سونوگرافی رفتم واسه ...

عزیزم من با این اخریه که رفتم سونو سه جا مختلف انجام دادم!!! تازم بیشتر از اینکه اونا گفتن صبر کردم اونا گفتن 10 روز من 15 روز صبر کردم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم من با این اخریه که رفتم سونو سه جا مختلف انجام دادم!!! تازم بیشتر از اینکه اونا گفتن صبر کردم ...

باشه گلم

ان شاالله هر چه زودتر دل زجر کشیده ات شاد بشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه عزیزم . ابن سینا . الان رفت یه دکتر دیگه . ازمایش ننوشته بود براش اینم هیچی نگفته 😕

مرسی انشالله کی میخوای شروع کنی آلرژیت بهتر شد؟عزیزم نگاه کردم جواب نمونه همسرم روز پانکچر آخرم رو فقط موروفولوژی ۱ درصد بود و تحرک ۵۸ درصد تعداد هم ۴ میلیون بود حرکت آ رو نزده بود. توی ابن سینا که روز پانکچرم اصلا نگفتن وضعیت همسرم چه طور بود.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@زینبی_بابا     سلام عزیزم بالاخره با همه سختی ها و پیگیری های دو هفته آخر برای موقع ...

عزیزم به سلامتی، تبریک میگم، خدا حفظش کنه   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی انشالله کی میخوای شروع کنی آلرژیت بهتر شد؟عزیزم نگاه کردم جواب نمونه همسرم روز پانکچر آخرم رو ف ...

مرسی عزیزم . والا به امید خدا میخوایم شروع کنیم خیلی بهتر شدم . ولی یکم بازم هست . الان هر دو داریم دارو میخوریم . البته همسرم دکتر طب سنتی رفت کلی گرمیجات بهش داد . اوناروهم داره میخوره هر روز . سارا جان من نمیتونم گرمی بخورم سرفه هام برمیگرده عیبی نداره ؟ رحمم به شدت سرده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم . والا به امید خدا میخوایم شروع کنیم خیلی بهتر شدم . ولی یکم بازم هست . الان هر دو داریم ...

به سلامتی انشالله. پیش کدوم دکتر میخوای بری برای شروع سیکل؟ والا خب اگا سرده بخوری بهتره ولی حالا که نمیتونی فقط سعی کن کیسه آب گرم استفاده کنی و رحمت گرم بشه پیش بند ببند. پاپوش توی خونه پات کن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جنین هاتون چن روزه بود ؟

۴ روزه بودن

نه لک و علائم تو اون ۱۴ روز اول که اصلا نداشتم

بعدا گاهی یه تهوع خیلی کم، یا سردرد، یا حالت پریودی اینا داشتم

ولی کلا خیلی بی علائم هستم، فقط بی انرژی ام