2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
عزیزم اگه ازمایش ایمنی و انعقادی بدی خیلی بهتره!عزیزم میگم‌شما عمق رحمتون رو میدونین چنده؟من موقعی ک ...

اره همین کارو میکنم همه رو انجام میدم ولله نمیدونم چقد بوده تو پرونده هست شمام نگران نباش مطمن باش تو پرونده ثبت شده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره همین کارو میکنم همه رو انجام میدم ولله نمیدونم چقد بوده تو پرونده هست شمام نگران نباش مطمن باش ت ...

مرسی عزیزم!نیکاد جان رویان نمیدونم چرا شیوه کاریش اینطوره تا منفی نشن ازمایشا ایمنی انعقادی رو نمینوسن یا سقط نکنی!خیلی بده واقعا کاش شعور داشتنو میفهمیدن چقد یه سقط چقد فشار روانی داره چقد آسیب میزنع و از اول بنویسن اونارو یا حداقل پرد یا هپارین بدن 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم برای دعای قشنگت انشاالله... اگه برام مقدور باشه چون فک کنم هزینه ش بالا باشه حتما انجام ...

از هر جا شده هزینه رو جور کن

گمونم دست بالای بالا حدود سه چهار میلیون بشه ولی ارزشش رو داره

وقتی تا مرحله تشکیل قلب پیش رفتی یعنی میتونی باردار بشی و این خیلی عالیه

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
خودمم فقط الان مغزم فقط رو این کلید کرده که حتما خونم غلیظ بوده و خونرسانی قطع شده!!!! تازه اتفاقیه ...

نه ازمایش غلظت خون رو همون اوله کار میگیرن عزیزم به نظرم نمیشه برا یه سقط نظر قطعی داد ولی ممکنه مشکل ایمنی یا انعقادی باشه که رشد متوقف شده باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خودمم فقط الان مغزم فقط رو این کلید کرده که حتما خونم غلیظ بوده و خونرسانی قطع شده!!!! تازه اتفاقیه ...

ان شاالله عزیزم

حتما موفق میشی 

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
نمیدونم والا گف بقیه داروهاتوهم ادامه بده.حالا گفته ۲۰ روز دیگه برم پیشش.اندفه سوال کنم.ببینم ادامه ...

البته فولیک اسید از بعد هفته دوازدهم قطع میشه و این قرصم هفته دوازدهم بمن دکترم داد شما فک کنم هنوز زود باشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

ای جانم مبارک باشه عزیزدلم خداروشکر روزای قشنگ ۴نفرتون شروع شد حسابی لذت ببر که چشم بهم بزنی گذشته

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
صب ساعت نه انتقال دادم...شنبه حساب نمیشه؟؟

نه عزیزم حساب نمیشه چون شنبه براتون جنین سه روزه انتقال دادن یکشنبه جنین میشه چهارروزه واسه همین روز انتقال حساب نمیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم همسرت تاحالا آزمایش dfi داده؟ اونم خیلی آزمایش مهمیه،اگه نداده حتما از دکترش بخواید براش بنویس ...

ممنون قربونت عزیزم،ان شاالله خدا نی نیت رو حفظ کنه مهربون

من آزمایش دادم مشکل ایمنی انعقادی داشتم که متاسفانه درست درمان نشدم.تازگیا تو همینجا خوندم که سرم آی وی آی جی خوبه برا مشکل خود ایمنی

همسرمم آزمایش دی اف آی نداده تا حالا این ماه وقت دکتر داره،حتما از دکترش میخوام بنویسه.مممنون💖

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ممنون عزیزم.مریض یکی یکی میفرسته یانه چندتا باهم؟؟خودش سونوگرافی انجام میده تومطب؟؟

فدات، یکی یکی می فرسته، اره خودش انجام میده تو مطب.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

اااااای جااااانم تبرییییییییییک میگلم گلم. ان شاالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن و باعث افتخارتون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی خوبه که ۱۳ تا داری پس چرا ناامید شدی؟؟۳ تا ۴ ماه بهترین زمانه.خیلی موارد میتونه نقش داشته باشه ...

چی بگم این سقط کلا نا امیدم کرده میترسم بلایی سر رحمم بیاد!!! تنها امیدم اینه جنین دارم هنوز شکر خدا تعدادشونم زیاده برا تست سلامت جنین حتی اگه چندتاش ازبین بره مشکلی ندارم اگه از لحاظ هزینه برام مقدور باشه pgd انجام میدم و حتما آزمایشهای غلظت خون و ایمنی و اینارو کامل انجام میدم بعد دوباره وارد سیکل میشم میخوام دیگه بعد عید دوباره بیام تهران برا شروع سیکل 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏