2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

@چیکا1    

زود بیا از خودت خبر بده 

همه منتظرن😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه هنوز منم خیلی تو فکرشم. 

سلام خوبی ؟ عزیزم همسرم دکتر رفت پنتوکسی فیلین بهش دادن . دیشب ساعت ۱۱ یه دونه خورد . نصف شب حالشو بد کرده بود . تا حالا همسرت استفاده کرده ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله بسلامتی، من مرکز مام هستم اونجا میگن اگه غربالگری اول و آزمایشش لو ریسک باشه دیگه برای دومی ...

بسلامتی ان شاالله

منم تو مام انتقال دادم .

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
دوستان اخه من چرا هیچ علایمی ندارم نه دردی نه تیر گشیدنی نه لکی چه خاکی تو سرم بریزم...روز پنج انتقا ...

انشالله مثبت میشی،منم سه روزه انتقال دادم هیچ علائمی ندارم فقط خدا خودش به دلهامون رحم کنه ایندفعه دلمون شاد بشه

ای جانم😍😍😍 خداروشکر انشاالله عزیزم سالم بغل بگیریش خدابرات حفظش کنه... ممنون عزیزم برام دعاکن را ...

اونم شنیدم اما راستش من انجام ندادم

برات از ته قلبم آرزو میکنم خداوند شیرینی و حلاوت داشتن یه نی نی گل رو بهت بچشونه

الهی آمین

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
خوب اشتباهشون همینه انگار ما وقت و جان و مال اضافه داریم هی بریم و بیایم و سقط انجام بدیم!!!! به پرو ...

عع

علت اصلی همینه

منم نقص انعقادی دارم خون من غلیظ بود

قلب تشکیل می‌شد اما خونرسانی به جنین قطع می‌شد متاسفانه

درمانش آسپیرین و هپارینه

حتما آزمایش ها رو‌بده و تحت نظر پزشک برو جلو

مطمئن باش جواب میگیری 

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
سلام خوبی ؟ عزیزم همسرم دکتر رفت پنتوکسی فیلین بهش دادن . دیشب ساعت ۱۱ یه دونه خورد . نصف شب حالشو ب ...

سلام گلم نه همسرم نخورده ولی فکر نکنم از قرص باشه چون دیدم خیلیا خوردن و اصلا چیزیشون نشده. مطمینی از قرصه بوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ممنون از توضیحاتت🙏🧡.من خودم طبیعی باردار میشم ولی چهار بار سقط شده،دو بار قلب تشکیل نشده،دو ...

عزیزم همسرت تاحالا آزمایش dfi داده؟ اونم خیلی آزمایش مهمیه،اگه نداده حتما از دکترش بخواید براش بنویسه خودت هم لطفا از لحاظ ایمنی و انعقادی بررسی شو و آزمایشاشو کامل بده، نه تحرکش اونقدرام بد نیست مجموع تحرک a+b همسرت 30 درصده که واسه بارداری مناسبه

ایشالله اینسری مامان میشی و یه عمر کنارت میمونه عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جون کسی تو این گروه بوده هیدروکسی خورده باشه؟ بچش سالم باشه

عزیزم توروخدا این فکرای منفی رو از خودت دور کن 

هیدروکسی همون کار پردنیزولون رو میکنه و هیچ فرقی از لحاظ کارایی نداره فقط نوع تجویزشون برای بیماری فرق میکنه مثلا دکتر توکلی به من که تو سیکل میکروم پردنیزولون داشتم گفت تجویز پرد برای تو اشتباه محض بوده فاکتور ایمنی تو مشکلش با هیدروکسی حل میشه

پس به دکترت اطمینان کن چون اگه نخوری عواقب بدتری برای جنینت داره زبونم لال

بله اینجا کلی مامان داشتیم که هیدروکسی خوردن کاربر بهار بود سال 96 یا 97 خانم دکتر طرازی برای تمام مریضاشون هیدروکسی تجویز میکردن جای پرد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیز دلم قربونش برم❤❤❤❤ ممنونم عزیزم انشالله انشاالله دیگه زمانش رسیده باشه و همه چیز خوب پیش بره& ...

خدا نکنه خاله نیلو مهربون❤️❤️

سلام گلم نه همسرم نخورده ولی فکر نکنم از قرص باشه چون دیدم خیلیا خوردن و اصلا چیزیشون نشده. مطمینی ا ...

والا چیز دیگه ای نخورد . تو این ۹ سال هیچ وقت اینجوری نبود .‌نصف شبی دیدم رفته تو سالن . پنجره رو وا کرده بود میگفت قلبم سنگینه . حالم‌خوب نیست 

سلام گلم نه همسرم نخورده ولی فکر نکنم از قرص باشه چون دیدم خیلیا خوردن و اصلا چیزیشون نشده. مطمینی ا ...

نمیدونی دکتر اسرافیلی کدوم دکتر آئورولوژ رو قبول داره ؟ راستی با حرکت a 10 میکرو انجام میدن ؟

والا چیز دیگه ای نخورد . تو این ۹ سال هیچ وقت اینجوری نبود .‌نصف شبی دیدم رفته تو سالن . پنجره رو وا ...

من همسرم همینو میخورد چیزیش نبود خداروشکر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭