2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نه گلم نصفه پردینزول از اول میخوردم و هفته چهاردهم دوباره ana دادم و بالا بود دکتر روماتولوژی گفت رو ...

چندبودanaرفتی پیش روماتولوژدوباره برات ازمایش تکرارکردیادکترزنان من قبل بارداریم aNaمثبت بودولی ازمایشای دیگم نرمال گفت بعدبارداریت دوباره تکرارکن ودارویی ندادبهم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اکویین اسمش ؟خیلی خوبه استفاده‌ کن  پیاده رویی حلو افتاب ماساژ رحم با روغن سیاهدانه و زنجبی ...

اسمش  استرومارین   هست  

مرسی گلم  حتما  همه کار های که  گفتی رو  از فردا انجام میدم 

چندبودanaرفتی پیش روماتولوژدوباره برات ازمایش تکرارکردیادکترزنان من قبل بارداریم aNaمثبت بودولی ازما ...

قرار بود پردینزول رو قطع کنم بخاطر همین رفتم پیش دکتر توکلی که متخصص ایمونولوژی هست باهاش مشورت کنم که اون دوباره ana و یسری فاکتورا برام نوشت که فقط anaبالا بود و اون گفت برم پیش روماتولوژی و اون بهم هیدروکسی رو داد. من قبل انتقال آز ایمنی داده بودم و ana لب مرز بود ولی توبارداری بالاتر بود البته دوتا آزمایشگاه مختلف داده بودم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه  مال من  کرم  هست    باید واژینال  مصرف کنم  امروز  روز ۱ ...

عزیزم من ۱۳ سیکلم ۶بود ۲۵ سیکلم انتقال دادم وشکر خدا مثبت شدم فقط استرادیولتو سره ساعت مصرف کن که درست عمل کنه ساعتش مهمه

خداروشکر دوز داروهات از ان تی تا آنومالی رو می تونم بپرسم ایشالا ک از این ب بعد یک بارداری خیلی را ...

من الان خیلی وقته یدونه اسپرین ویتامین دی اهن و کلسیم، شیافم تازگی کرده هفته ای دوتا، ی امپول هیدروکسی پروژسترون کاپروت  که هفته ای یدونه میزنم 

فدات بشم عزیزم ان شاء الله شما هم بارداری راحتی داشته باشی

خانما سلام اینجا کسی هست تو بارداریش قرص هیدروکسی بخوره؟

عزیزم منم دکتر توکلی برام تجویز کرده بود و گفته بود تو سیکل ivf باید بخورم چون مشکل ایمنی داشتم دیگه وقتی قبل شروع سیکل طبیعی حامله شدم دکتر خودم جاش دگزا تجویز کرد. به دکتر توکلی اعتماد کن مطمئن باش مزیت مصرف قرص با توجه به شرایطت بیشتر از معایبشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دعامون کن ..به دسلامت بغلش کنی ان شاءالله کار خاصی بعد انتقال اگه فک می کنی مهمه بگو برامون عزیزم&nb ...

مرسی عزیزم.چشم

من همش استراحت مطلق بودم تا سه ماهگی از خونه نزدم بیرون با این وجود حتی خونریزی هم کردم ولی خدا خواست و بچه موند اصلا از لکه بینی نترسید خدا بزرگه فقط استراحت کنید همین

عزیزم منم دکتر توکلی برام تجویز کرده بود و گفته بود تو سیکل ivf باید بخورم چون مشکل ایمنی داشتم دیگه ...

دکتر توکلی هیدروکسی رو تجویز نکرد اون گفت هرچی روماتولوژی تجویز کردو بخورم دکترم خودش معرفی کرد و اون بهم هیدروکسی رو داد الان خوندم یکی نوشته بود میگن ضرر داره خیلی دلم آشوب شد تازگی خونریزی کردم میگم نکنه اصلا برای مصرف هیدروکسی بوده باشه یجوری شدم حقیقتش چون من تا هفته چهاردهم هیدروکسی نداشتم فقط پردینزول داشتم

دکتر توکلی هیدروکسی رو تجویز نکرد اون گفت هرچی روماتولوژی تجویز کردو بخورم دکترم خودش معرفی کرد و او ...

دکتر روماتولوژی رو دکتر توکلی معرفی کرد و گفت برم پیش اون و ببینم اون چی میگه

عزیزم منم دکتر توکلی برام تجویز کرده بود و گفته بود تو سیکل ivf باید بخورم چون مشکل ایمنی داشتم دیگه ...

نیلدا جون کسی تو این گروه بوده هیدروکسی خورده باشه؟ بچش سالم باشه

عزیزم من ۱۳ سیکلم ۶بود ۲۵ سیکلم انتقال دادم وشکر خدا مثبت شدم فقط استرادیولتو سره ساعت مصرف کن که در ...

وای چقدر دیر انتقال داده   خدا رو هزاران  بار شکر  مثبت شدی  

باشه  سر وقت می خورم   خودش هم  خارجی شو خریدم استرادیول