2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لزوما نمیشه گفت دلیل یکسانی داره ولی من اتفاقی آزمایش لوپوس و روماتوئید دادم بعدش دیدم بله من روماتو ...

سلام گلم منم روماتولوژی بهم تو هفته چهاردهم روزی یدونه قرص هیدروکسی داد خوردنش چه ضرری داره؟ من قبلش فقط روزی یه نصفه پردینزول داشتم و خداروشکر لوپوس و روماتوئید نداشتم تنها فاکتور ایمنیم که بالا بود همون ana بود بقیش همشون نرمال بوده

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
باشه ممنون،🌸

عزیزم آزمایش رو مراکز ناباوری دادن همسرتون؟ 

40 میلیون اسپرم دارن که تعدادش خوبه 

مورفولوژی یا شکل سالم اسپرما 4% هستش که اگه شرایط خودتون خوب باشه  و مشکلی نباشه میتونید حتی طبیعی هم اقدام کنید 

فقط 10% اسپرماشون حرکت و سرعت تند دارن

شرایط برای میکرو عالیه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانم هاا  ضخامت رحم  من  روز ۱۲ پریود  ۷ بود  دکتر بهم  یه کرم  ا ...

اره اکویین اسمش ؟خیلی خوبه استفاده‌ کن  پیاده رویی حلو افتاب ماساژ رحم با روغن سیاهدانه و زنجبیل ویتامین ای و دی هم بهور 

ممنون عزیزم انشاالله خدا برای منم مثه شما معجزه بشه و طبیعی باردار بشم چی بگم خدا نخواست انشاالله دو ...

مرسی عزیزکم، امیدوارم یکی از همین معجزه های قشنگ نصیبت بشه، خوشحالم که روحیه داری، مطمئنم نتیجه میگیری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام قربونت برم،خوبم  تو خوبی؟گل پسرت خوبه؟ والا ماه پیش وسط سیکل رفتم سونو یه کوچولو بهتر شد ...

منم خوبم عزیزم، گل پسر هم که حسابی جاش تنگ شده و لگن و پاهام داغونه اما این حالمو واسه همه منتظرا آرزو میکنم که همینشم شیرینه

وااای چقد خوشحال شدم برات خداروهزار مرتبه شکر

وااای ایشالله توام عید امسال با نینی تو شکمت رو سفره هفت سین میشینی و واسه منتظرا دعا میکنی 

ایشالله دست دکتر تمیزی برات سبک باشه و همین انتقال مامانی

من پهلوی سمت راستم خیلی درد میکنه امونمو بریده،،سونو کلیه ومثانه دادم مشکلی نبود ازمایشم صبح رفتم تا ...

منم رفتم سونو گفت چیزی مشاهده نمیشه ولی سر یکیشون دقیقا اونجا بود و حتما اون فشار میاره

شاید شمام بچه ها فشار میارن

من دنده درد دارم

ولی حساس نشو این دردا طبیعی داره بدن جا باز میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الان پردینزول روقطع کردی

نه گلم نصفه پردینزول از اول میخوردم و هفته چهاردهم دوباره ana دادم و بالا بود دکتر روماتولوژی گفت روزی یکی هم هیدروکسی بخورم من نشنیده بودم ضرر داره الان این دوستمون گفت نگران شدم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت