2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نه من دیروز صبح چون خودم رفته بودم سونوگرافی گفت دیگه نمیخواد ولی تا رفتم نشستم شرایطمو گفتم گفت برو ...

پس به احتمال زیاد به خاطر شرایطتون خواسه سونو انجام بده حالا اره باز از چیکا جون بپرسیم.

من بیشتر برای طول دوران بارداری میخوام حتما متخصص میکرو باشه وگرنه برای انتخاب بیمارستان من ترجیحم صارم هست که اونم نهایت میتونم آخراش عوض کنم بیام صارم برای زایمان نخواستمم که همون پارسیان هم خوبه دیگه توکل به خدا حالا برم پیشش ببینم کلا چجوریه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آره اتفاقا همسرمم دیشب میپرسه که ماهی چنددفعه باید بیای پیش دکتر گفتم الانا ماهی ۱بار ولی ماه آخر هف ...

درسته الان تنظیم داروها برای ماها خیلی مهمه . ولی بعیده هربار سونو کنه گلم مثلا من بخوام برم پیشش دو روز قبلش سونو انجام دادم با سونو غربالگریم میرم دیگه اونم نمیاد جدا سونوی خاصی انجام بده که...

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام برا انتقال جنین چند روز باید دارو مصرف کرد و چ داروهایی ممنون میشم بهم بگین

از روز ۲یا۳ پریود میری معاینه و دارهاتو شروع می کنن که استرادیول و مکمل ...بعد روز ۱۰دوباره سونو میشی و ادامه داروهارو میده و بهت میگه کی بری انتقال دارهم استرادیول و هپارین و پروژسترون و تقویتی ها هستش 

ممنونم مامان مهربون خدا گل پسرتو برات حفظ کنه  دخترم ۲۶۰۰ پسرم ۲۳۰۰😔😔چی بخورم خوبه؟

زایمانت کی میشه خوب غذا بخور پروتیین بخور میوه بخور ماه اخر ماه وزن گیریه شما هم سوپ زیاد خوردی

خدایا شکرت
زایمانت کی میشه خوب غذا بخور پروتیین بخور میوه بخور ماه اخر ماه وزن گیریه شما هم سوپ زیاد خوردی

فردا زایمانشه😍😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
یعنی نگران نباشم زنگ زدم گفتن یه شیاف اضافه کن  اخه من سر کار میرم  کسی هست مثل من بوده ...

عزیزم من لکه بینی داشتم و هر روز سرکار میرفتم هیچ دارو و شیافی هم نداشتم و خداروشکر جنین سلامته

و خدایی که در این نزدیکیست
وووی دلم ضعف میره گفتی اینووو....من هر روز که بیدار میشم میگم امروز مثلا شد ۵ هفته و دو روز....قشنگگ ...

اره میدونم منم همینجوری بودم ولی سعی کن نشماری هر چی بشماری انگار دیرتر میگذره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم میگردم اگه پیدا کردم که چه بهتر اگه نه که همین دکتر اسرافیلی میرم دیگه 

ان شاالله ی دکتر خب تو ی بیمارستان خوب پیدا کنی

راستی دکتر مشایخی اقبال و رسالت و لاله میره دیروز نگاه میکردم یکیشون با نیروی مسلح قرارداد داشت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله ی دکتر خب تو ی بیمارستان خوب پیدا کنی راستی دکتر مشایخی اقبال و رسالت و لاله میره دیروز ن ...

من سمته غربم سارا جونم بیشتر مدنظرمه که مطب سمته خونمون باشه که برا رفت وآمد راحت باشم پاسداران دوره بهم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍