2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم شما دکترتون برای غربالگری دومتون آزمایش خون هم نوشته یا فقط سونو آنومالی و اکو قلبو نوشتن ...

عزیزم من هنوز نرفتم ۱۶ هفته باید برم ببینم چی مینویسه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها از چیکا چه خبر؟

سلام عزیزم فردا زایمانشه😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هنوز نرفتم ۱۶ هفته باید برم ببینم چی مینویسه

اا اخه مال منو همون بعد دیدن آن تی نوشت دیگه نگفت شونزده هفته برم. برای چی شونزده هفته گفتن برید؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اا اخه مال منو همون بعد دیدن آن تی نوشت دیگه نگفت شونزده هفته برم. برای چی شونزده هفته گفتن برید؟

واسه من ۱۶ هفته سونو واسه طول سرویکس نوشته

شما تو ان تی طول سرویکستون چقد بود؟

بچه ها من الان ۶ هفته و ۳ روزمه ! حالت تهوع دارم غذاها حالمو بهم میزنه من عاشق غذا بودم الان هرغذایی نمیتونم بخورم کلا به زور یه جورایی میخورم چیکار کنم بهتر شم داره دیوونم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟ دکترم گفته بود چون ۲ قلو باردارم ویار میکنم اما نکفت چیکار کنم بهتر شم همش ضعف دارم اما نمیتونم چیزی بخورم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم فردا زایمانشه😍

انشاالله به سلامتی و خوشی باشه😍

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
انشاالله به سلامتی و خوشی باشه😍

ان شاالله😍

الهی قسمت همه

سلام دوستای عزیز دارم میرم سونو برام دعا کنید هرکسی این پیامو میبینه برام دعا کنه دلشکسته برنگردم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها من الان ۶ هفته و ۳ روزمه ! حالت تهوع دارم غذاها حالمو بهم میزنه من عاشق غذا بودم الان هرغذایی ...

من ویار خیلی خیلی شدید داشتم تا هفته۱۶

با ب۶ و قرص زنجبیلی خوب نمیشدم

دمیترون هم یبوست میگرفتم که خیلی بده

من راهی پیدا نکردم برای خوب شدنم فقط تنها چیزی که از گاهی بالا اوردن نجاتم میداد اینکه تعداد وعده های غذاییمو بیشتر کنم ولی غذا کم بخورم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من توي ١٦هفته ام امروز ترشحات زياد بود همش ميگم نكنه كيسه ابه😩ميشه راهنمايي كني عزيزم

ترشحاتت سفید و بی بو و لوسیونی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام نیکاد نرفتی سونو هنوز

سلام عزیزم تو راهم برام دعاکن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
@نیکاد   سلام عزیزم رفتی سنو انشالله با خبرای خوب میایی

سلام پروانه جون توراهم برام دعاکن