2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم نیروهای مسلحم اگه پیدا کردی به منم بگو  یه بیمارستان سعادت آباده برای نیروهای مسلح الان اص ...

باشه عزیزم تاحالا که دکتری نتونستم پیدا کنم اگرم پیدا نکنم مجبورم همین خصوصی برم دیگه هرچندنظر خودمه یه چیز دیگه اس....اکثرِ بیمارستانای نیروهای مسلح خیلی خوبن دکتراشونم همینطور

حالا شما یکم فکرتو متمرکز کن ببین میتونی اسم اون بیمارستانو یادت بیاری بزنی تو گوگل لیست پزشکان زنانشو دربیار ببین کدوم فوق تخصص نازایی وآی وی اف داره اگه پیدا کردی به منم بگو منم باز میگردم چیزی دستگیرم شد میگم بهت حتما 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واقعا؟ پس چرا من دو جا تماس گرفتم یکی گفت بیست هفته یکی گفت بیستو چهار. من الان هفده هفته ام 

اره والا این حرف دکترم بود ولی من وقتی رفتم که پانزده وهفته وچندروز بود صدای قلبشونو نشنیدم،۱۹ هفته به بعد قشنگ شنیده شد،،پس اگه یه زمانی رفتی نتونستی صدای قلب روبشنوی نگران نباش،،هرچی هفته ها بالاتر باشه صدای قلبشو قشنگ میشنوی😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم تاحالا که دکتری نتونستم پیدا کنم اگرم پیدا نکنم مجبورم همین خصوصی برم دیگه هرچندنظر خودمه ...

گلم فک کنم بیمارستان بقیه الله بیمه شما رو قبول میکنه البته من هیچ دکتری نمیشناسم اونجا. بعد مگه تکمیلی اینجوری نی که خرج کنیم بعد یه حدودیشو بعدش میتونیم بریم از بیممون بگیریم مثلا من تو بیمارستان خصوصی میخوام ایشالله زایمان کنم بعدش بیمه من فک کنم تا هشت نه تومنشو بهمون برمیگردونه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره والا این حرف دکترم بود ولی من وقتی رفتم که پانزده وهفته وچندروز بود صدای قلبشونو نشنیدم،۱۹ هفته ...

نه دیگه نمیرم فعلا اگه بنا به یک درصدم باشه که بخاطر هفتم نتونم ببینم دیگه فایده نداره بدتر حالم خرابتر میشه.مرسی از جوابت گلم

اا مام که میگن گرونه جز چکاپ بارداری هربار بری ویزیت سونو هم که قلبو بشنویم روش هست و کلا 106 تومن م ...

آره آخه این مطبه دیگه بعدم بخاطر تخصص دکترم هست دیگه حتما هرچقدر با سوادتر هزینه اش بالاتر...شما اول وقت گرفتی احتمال خیلی زیاد معطلی نداره عزیزم زودی کارت راه میفته

آنا جون یه سوال هردفعه بخایم ویزیت دکتر بریم سونو هم باید بکنه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی ناراحتم همش عطسه می کنم اونم شدید کل رحمم درد می گیره ...

عزیزدلم بخاطر این چیزا خودتو ناراحت نکن عطسه وسرفه واین چیزا.... منم خیلی عطسه میکنم چه اون اول چه الان طوری که قشنگ زیر دلم تیر میکشه 

اره شوهرمنم میگه فکر پولش نباش فدا سرت ولی خب میگم چرا الکی پول بدیم حالا این دکتره بیمارستان شخصی ...

آره عزیزم میگردم اگه پیدا کردم که چه بهتر اگه نه که همین دکتر اسرافیلی میرم دیگه 

آره آخه این مطبه دیگه بعدم بخاطر تخصص دکترم هست دیگه حتما هرچقدر با سوادتر هزینه اش بالاتر...شما اول ...

الان دیروز شما رو سونو کرد؟ والا مام دکترش فوق تخصص دیگه جز بارداری های پرخطر هم هستن نمیدونم ، شاید سونوی تشخیصی برای شما کردن وگرنه همه جا تو ویزیت‌های بارداری سونو چک قلب چنین هست مام که گفت هر بار برای ویزیت بیای ما اینجا با سونو ضربان قلبو باید چک کنیم. حالا چیکا جون بیان بپرسیم ببینیم سونو بارداری که چکاپ قلب هست جدا هزینه میدادن یا نه

آره عزیزم میگردم اگه پیدا کردم که چه بهتر اگه نه که همین دکتر اسرافیلی میرم دیگه 

حالا خوبیش اینه زیاد ما دکتر زنان نمیریم که هر بار که سونو غربالگری داشته باشیم باید بریم ویزیت شیم 

گلم فک کنم بیمارستان بقیه الله بیمه شما رو قبول میکنه البته من هیچ دکتری نمیشناسم اونجا. بعد مگه تکم ...

آره بیمارستاناش زیاده ولی من میخام دکتر فوق تخصص نازایی وآی وی اف باشه برم نه دکتر معمولی تخصص زنان وزایمان 

آره تکمیلی همینجوریه من هنوز ته وتوشو درنیاوردم که ببینم تکمیلی ما چقدرشو تقبل میکنه 

ببین من دروهله اول نیتمو گذاشتم رو این قضیه که گفتم ولی اگه نباشه که پیش همین دکتر اسرافیلی حتما ادامه میدم چون شوهرمم همش میگه تو یه دکتری پیدا کن کاربلد ودقیق و فهمیده به بقیه چیزا فکر نکن اصلا 

الان دیروز شما رو سونو کرد؟ والا مام دکترش فوق تخصص دیگه جز بارداری های پرخطر هم هستن نمیدونم ، شاید ...

نه من دیروز صبح چون خودم رفته بودم سونوگرافی گفت دیگه نمیخواد ولی تا رفتم نشستم شرایطمو گفتم گفت برو بخواب یه سونوت بکنم که گفتم صبح انجام دادم گفت دیگه لازم نیست بعد که اومدم بیرون از منشیش پرسیدم هزینه ویزیتو گفت اون جداس ۱۵۰ تومن میشه ویزیتم که ۱۰۰ تومن 

اتفاقا منم گفتم چیکا اومد ازش بپرسم ببینم هرسری که بریم پیشش سونو میکنه یا نه یه وقتایی سونو لازمه 

حالا خوبیش اینه زیاد ما دکتر زنان نمیریم که هر بار که سونو غربالگری داشته باشیم باید بریم ویزیت شیم& ...

آره اتفاقا همسرمم دیشب میپرسه که ماهی چنددفعه باید بیای پیش دکتر گفتم الانا ماهی ۱بار ولی ماه آخر هفته ای ۱بار میگه خب ماهی ۱بار اگه بخای ۲۵۰ هم بدی که خب اشکالی نداره مهم اینه از دکتر راضی هستی