2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام مگه باید دقیق ساعت بگیریم ؟من خیلی به ساعت دقت نمی کنم و اینکه ببشید روزانه چن تاشیاف و چن تا ا ...

بله عزیزم از این به بعد سر ساعت بزن

حدود ۳۰ دقیقه بالا پایین بشه اشکال نداره

من شیاف نداشتم روزی ۲تا آمپول پروژسترون ۵۰ که هر دو رو با یه سرنگ همزمان تزریق میکردم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم های مثبت شده و باردار ...تو دوره انتظار بعد انتقال مهمونی رفتین ؟من به خانواده ام‌نگفتم حالا اونا دعوت کردن برا شام نمی دونم چی بگم بهشون ....همه خواهر برادرامم هستن موندم چی کار کنم چی بگم .....

بله عزیزم از این به بعد سر ساعت بزن حدود ۳۰ دقیقه بالا پایین بشه اشکال نداره من شیاف نداشتم روزی ۲ ...

شیاف ها و امپولام تقریبا وقت بوده بقیه داروهارو هم چشم ممنون که گفتی عزیزم 

مرسی عزیزدلم التماس دعا اینروزا خیلی دلم میگیره از وقتی خونریزی کردم بخاطر جفت پایینم همش ته دلم شور ...

توکل به خدا چون جفت پایینه باید بیشتر استراحت کنی عزیزم ان شالله که بسلامتی نی نی تو بعد از 9 ماه بغل بگیری ما ها رو هم دعا کن عزیزم  ان شالله این 9 ماه رو بسلامتی طی کنی

[QUOTE=213072495]من اول انتقالم با روزی یه دونه آمپول شروع شد عزیزم ولی از بعد  دکتر که نه ...

آخه دوزاشون باهم فرق میکنه بخاطر اون گفتم آمپول ۵۰ دوزش ولی شیاف ۴۰۰ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام بچه ها

از طوطیا خبری دارید؟ دیروز میخاست بره ام آر آی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پیش کدوم دکتر میری؟

من مرکز مام بودم گلم تا حالا ولی بخاطر معطلی طولانی چون الان شرایطم طوریه نمیتونم و نباید زیاد بشینم تصمیم دارم برم دکتر اسرافیلی آخه متاسفانه مام کمه کم دو سه ساعت معطلی داره. البته یک بارم پیش دکتر کرم نیا توصارم هم رفتم چون میخواستم اونجا زایمان کنم چون نزدیک خونمه ولی باز بخاطر خونریزی که کرده بودم ترجیح دادم پیش دکتری برم فعلا که تخصص میکرو داشته باشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
توکل به خدا چون جفت پایینه باید بیشتر استراحت کنی عزیزم ان شالله که بسلامتی نی نی تو بعد از 9 ماه بغ ...

مرسی گلم الهی آمیین. باور کن دائم ورد زبونمه که خدا هر چه زودتر دامن منتظرا رو سبز کنه هیچ زنی تو این حسرت نمونه به حق علی. ایشالله شما هم خیلی زود خبر بارداریتو بهمون بدی خوشحالمون کنی عزیزم

سلام بچه ها از طوطیا خبری دارید؟ دیروز میخاست بره ام آر آی

سلام گلم دیروز رفتن ام آر آی انشالله قراره جوابشو بهشون چند روز دیگه بدن. ایشالله که عالی باشه براشون

عزیزم من شنیدم حداقل از ۱۴ هفته به بعد، ولی بازم به دستگاه بستگی داره

مرسی از جوابت عزیزم ولی تماس گرفتم گفتن بیست هفته به بعد من توهفده هفته ام الان نشد که برم

حالا اگه دکتری پیدا کردی به منم خبرشو میدی عزیزم؟

باشه عزیزم حتما

شما هم می خوای دولتی بری؟

من فعلا ی دکتری هست فرحناز معصومی تو بیمارستان میلاده فعلا نظرم رو اونه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍