2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم انشالله ما زایمانمون ایشالله پشت سرهمه ایشالله برای شماهم سلامت بیاد ضربان قلب نی نی من ...

اره ان شاالله بارداری خوبی داشته باشیم نی نی هامونو سالم بغل کنیم

فکر کنم ۱۶۶ بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شما گلم مگه نمیخوای با دکتر اسرافیلی ادامه بدی؟ راستی معطلیش چجوری بود؟

والا حقیقتشو بگم چرا خب از خدامه که پیشش ادامه بدم ولی هزینه ویزیتشو سونوش یه مقدار بالاس برام ویزیت وسونو باهم ۲۵۰ تومن...البته نمیدونمااا هرسری برم همینقدر میشه یا نه چون اگه سونو نخواد ۱۰۰ میفته که خب ۱۰۰ تومن خوبه...همسرمم میگه تو به فکر پولش نباش دکتری که بنظرت خوبه حرفتو متوجه میشه برو ولی خودم خیلی دودلم 

معطلیم راستش من چون بدون نوبت رفتم تقریبا ۲ساعت نشستم یعنی یک ربع به هفت گفت اینجا باش یک ربع به ۹ نوبتم شد خود منشیشم گفت البته معطلی زیاد داره 

از منشی پرسیدم وقتی بیایم سرساعت میریم داخل گفت نه اونم یه مقدار معطلی داره ولی کمتره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنی؟ آخه من شنیدم دستگاه های اونا ضعیفه هفته های پایینو نمیتونن بشنون

عزیزم دکتر گفت از ۱۵ هفته به بالا میشه ،،هفته های پایین رو اصلا نشون نمیده مگه اینکه با سونو گرافی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
باشه عزیزم حتما شما هم می خوای دولتی بری؟ من فعلا ی دکتری هست فرحناز معصومی تو بیمارستان میلاده فع ...

والا حقیقتشو بگم ما بیمه امون نیروهای مسلحه خب من از خدامه یه دکتری پیدا کنم که برا دوران بارداریم برم مطبش اونوقت برا زایمانم برم همون بیمارستانای زیر نظر بیمه امون که خب خیلی به صرفه میفته برام ولی خب تا الان کسیو پیدا نکردم 

همسرمم همش میگه تو فکر پولشو بیمه و این چیزا نکن یه دکتری پیدا کن خوب ودقیق باشه حرفتو بفهمه حالا هرکجا زایمان میکنه عیب نداره ولی خب خودم میگم چرا وقتی میتونم از بیمه امون استفاده کنم نکنم 

بیمه ما درمانگاه وبیمارستانا ودکترای خیلی خوبی دارن ولی متاسفانه من یدونه متخصص نازایی تاحالا پیدا نکردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
والا حقیقتشو بگم ما بیمه امون نیروهای مسلحه خب من از خدامه یه دکتری پیدا کنم که برا دوران بارداریم ب ...

منم نیروهای مسلحم اگه پیدا کردی به منم بگو 

یه بیمارستان سعادت آباده برای نیروهای مسلح الان اصن اسمش از ذهنم انگار پاک شده 

خیلی بیمارستان خوبیه واسه زایمان شاید در حد پارسیان من اونجا میرم حتما

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
والا حقیقتشو بگم ما بیمه امون نیروهای مسلحه خب من از خدامه یه دکتری پیدا کنم که برا دوران بارداریم ب ...

اره شوهرمنم میگه فکر پولش نباش فدا سرت ولی خب میگم چرا الکی پول بدیم

حالا این دکتره بیمارستان شخصی هم میره تو اینترنت بزن ببین کدوم بیمارستانا هست و کدوم با نیروی مسلح قرارداد داره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میگم دخترها من انعقاد خون دارم و روز ۴ انتقالم هستم.بخاطر انعقادی روزانه ۱۲ لیوان آب میخورم بخاطر هم ...

منم خیلی میرم ...خدایا چی کار کنیم این همه غصه ...من تکون می خورم نگران میشم همش هم عطسه می کنم 

منم خیلی میرم ...خدایا چی کار کنیم این همه غصه ...من تکون می خورم نگران میشم همش هم عطسه می کنم  ...

من مجبورم آشپزی و اینا کنم من اینجا کسی و ندارم کارهامو خودم انجام میدم..شوهرمم صب میره شب میاد😔😔😔😔😭😭😭😘